Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Sosyal Çalışma Programı ile Öğrenciler iş Başında

ilçemizde iŞKUR ile Havsa Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği koordinasyonunda gerçekleştirilen "Sosyal Çalışma Program" protokolü kapsamında 15 üniversite öğrencisi ilçemizde çeşitli birimlerde göreve başladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2019 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2019 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Sosyal Çalışma Programı ile Öğrenciler iş Başında

Sertkan YILMAZ

    Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının, üniversitelilerin çalışma hayatıyla tanışmalarını sağlamak ve onlara çalışma disiplini kazandırmak amacıyla uygulamaya koyduğu Sosyal Çalışma Programına katılan üniversite öğrencileri ilçemizde eğitim gören öğrencilerimize destek kursu  veriyorlar.
    ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, ilçemiz Atatürk Ortaokulu'nda açılan kursu ziyaret ederek öğrenciler ve ders veren üniversite öğrencileri ile görüşerek kurs hakkında görüş alışverişinde bulundu.
    Konu ile ilgili olarak ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan tarafından gazetemize yapılan açıklamada; “iŞKUR  Üniversite öğrencilerinin, kamu kurumlarının toplumsal faydası yüksek işlerine katılarak mesleki niteliklerini geliştirebilmeleri için Sosyal Çalışma Programı başlatılmıştır. Bu program kapsamında Sayın Valimizin talimatları gereğince okullarda ders anlatımı, soru çözümü ve konu pekiştirme gibi konularda, üniversite öğrencileri kamu kurumlarına görevlendirilmişlerdir. ilçemiz Atatürk Ortaokulu'nda açılan kursu ziyaret ederek öğrenciler ve ders veren üniversite öğrencileri ile görüşerek kurs hakkında görüş alışverişinde bulunduk.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.