Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı 19 Mayıs 2017 Cuma günü (bugün) saat 09:00'da Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başlayacaktır.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Nilay YILMAZ

    Çelenk sunma törenini müteakiben öğrenciler tarafından taşınan Türk Bayrağı, okulların bayrak ve flamaları, protokol, tüm okul ve kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler tarafından Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirilecektir.
    ilçe stadyumundaki tören saat 10:00'da Saygı duruşu müteakibinde istiklal Marşımızın okunması ve Şanlı Bayrağımızın göndere çekilmesi ile başlayacak ardından gençlik adına konuşmayı Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencisi yapacaktır. “Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi” Şahika Erkut Anadolu Lisesi  öğrencisi tarafından okunacak ve sonrasında Gençliğin Ata'ya cevabı Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencisi yönetiminde tüm öğrencilerce söylenecektir.Sportif müsabakalarda ve kültürel yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardındanŞehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencisi şiir okuyamasının ardından Halat çekme yarışmaları gerçekleştirilecek ve ödülleri verilecektir. Okullar arası parkur yarışması yapılacak ve ödülleri verilecektir.Şahika Erkut Anadolu Lisesi öğrencisi tarafından şiir okunacak ardından kızlar 100 metre ve erkekler 100 metre koşuları gerçekleştirilecek olup ödülleri  verilecektir. Halk oyunları ekibi tarafından gösteri yapılacak,  öğrencilerinin hazırlamış olduğu eşli jimnastik gösterileri ardından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Gençlik Marşı'nın tüm öğrencilerin katılımıyla söylenmesinin ardından tören sona erecektir.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.