Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlara Kooperatif Eğitimi

Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Havsa'da yaşayan kadınlara yönelik 'Havsa Hatun Kadın Üreticiler Kooperatifi Projesi Eğitimi' devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2019 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2019 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Kadınlara Kooperatif Eğitimi

Nilay YILMAZ

    Başlattığı eğitim seferberliği ile  üniversite öğrencileri, kamu ve özel kurum çalışanları, üniversite eğitimi alamayan ancak donanım sahibi olmayı planlayan gençler, ev hanımları ve nitelikli bir iş yaşamı için kendini geliştirmenin gerekli olduğuna inanan her yaş ve eğitim seviyesinden katılımcıyı belirleyen Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TÜSEM),Havsa'da yaşayan kadınlara yönelik 'Havsa Hatun Kadın Üreticiler Kooperatifi Projesi Eğitimi'kapsamında eğitimler devam ediyor.
    Eğitim kapsamında Havsalı üretici kadınlara, Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından ücretsiz danışmanlık ve eğitim hizmeti verilerek üretici kadınların kendilerini geliştirmesi ve dışarıya açılmaları konusunda destek sağlanıyor. Üretici kadınların büyük bir ilgi gösterdikleri eğitimde kadınlar, satış, pazarlama, muhasebe, finans, dış ticaret, gıda güvenliği, hijyen ve ihtiyaç duyulan diğer alanlarda da eğitim alarak kendilerini geliştirmeyi ve kurdukları kooperatif altında çalışmalarını devam ettirmeyi amaçlıyorlar.
    Katılımın oldukça yüksek olduğu eğitimlerde üretici kadınların kurdukları kooperatif yolunda emin adımlarla ve istekle yürümeye kararlı oldukları gözlerden kaçmadı. 
    BatıEkspres gazetesi olarak kadınlarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.