Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“III.Tarım Şurasında Üreticilerimizin Görüşleri Büyük Önem Arz Etmekte”

Havsa ilçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Kartal Tarım ve Orman Bakanlığının kısa, orta ve uzun dönem stratejilerinin belirlenmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen ve Türkiye'nin en geniş katılımlı sektör istişare platformu olması hedeflenen III. Tarım Orman Şurası hakkında gazetemize açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2019 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2019 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“III.Tarım Şurasında Üreticilerimizin Görüşleri Büyük Önem Arz Etmekte”

Nilay YILMAZ

    Kartal açıklamasında, “Bakanlığımızın kısa, orta ve uzun dönem stratejilerinin belirlenmesine katkı sağlamak amacıyla yapılacak Tarım ve Orman Şûrasının çalışma usul ve esaslarının düzenlenmesi hedefleri, işleyişi ve görevlerinin belirlenmesi amacıyla Şûra Yönetmeliği 17.05.2019 tarih ve 30777 Sayılı Resmi Gazete 'de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.
    Tarım ve Orman Şûrası ile bitkisel, hayvansal ve su ürünleri üretiminin geliştirilmesi; gıda üretimi, güvenliği ve güvenirliğinin temini; kırsal kalkınma, toprak, su kaynakları ve biyoçeşitliliğin korunması ile bu kaynakların sürdürülebilir kullanımı; çiftçinin örgütlenmesi ve bilinçlendirilmesi; tarımsal ve hayvansal üretimin planlanması, tarımsal desteklemelerin etkin bir şekilde yönetilmesi; tarımsal piyasaların düzenlenmesi; orman ve mera yönetimi; tabiatın korunmasına ilişkin stratejiler oluşturulması hedeflenmektedir.
    Yapılacak olan III.Tarım Şurasında Üreticilerimizin görüşleri büyük önem arz etmekte olup gündeme alınması veya yukarıda belirtilen konular hakkında görüş bildirmek isteyen üreticilerimizin en kısa sürede http://sura.tarimorman.gov.tr adresinden gi-rerek görüşlerini bildirmeleri gerekmektedir.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.