Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Basın Bayramı’nda Gazetemizi Yalnız Bırakmadılar

24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı nedeniyle Belediye Meclis Üyesi Hasan Özen ve Havsa Kadın Üreticiler Kooperatifi üyeleri gazetemizi ziyaret ederek, basın bayramımızı kutladılar.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2019 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2019 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Basın Bayramı’nda Gazetemizi Yalnız Bırakmadılar

Nilay YILMAZ

      Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz tarihinde kutlanan 'Basın Bayramı'nda Belediye Meclis Üyesi Hasan Özen ve Havsa Kadın Üreticiler Kooperatifi üyeleri gazetemize ziyarette bulundular. 
    Belediye Meclis Üyesi Hasan Özen ve Havsa Kadın Üreticiler Kooperatifi üyeleri Ziyarette yaptıkları konuşmalarında; “Basın, kişisel hak ve özgürlüklere saygılı, halkın doğru ve tarafsız haber alma ilkesine bağlı kalarak toplumun bilgilendirilmesi, kamuoyu oluşturulması gibi önemli bir görev ve sorumluluğu üstlenmektedir.  Üstlendiği bu önemli görev göz önüne alındığında basına yönelik hiçbir sansür veya kısıtlama kabul edilemez.
    Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizin tek gazetesi olan BatıEkspres gazetesinin ve özveriyle çalışan ve mesleğini layığıyla yerine getiren tüm bansın mensuplarının bayramını kutluyor,kendilerine başarılar diliyoruz.” dediler. BatıEkspres Gazetesi olarak bizi bu anlamlı günümüzde unutmayarak gazetemize kadar gelen Belediye Meclis Üyesi Hasan Özen ve Havsa Kadın Üreticiler Kooperatifi üyelerine teşekkür ederiz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.