Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma Telefon Dolandırıcıları ve Hayvan Hırsızlarına Karşı Uyardı

Havsa ilçe Jandarma Komutanlığı vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2019 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2019 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Jandarma Telefon Dolandırıcıları ve Hayvan Hırsızlarına Karşı Uyardı

Nilay YILMAZ

    Yetkililerden alınan bilgiye göre, ilçe Jandarma Komutanlığı, vatandaşları kendini jandarma, polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcılara karşı uyardı.
    Muhtarların bilgilendirilmesinin yanı sıra camilerden ve belediye hopörlerinden yapılan uyarılarda, "Son günlerde özellikle köylerimizde, mahallelerimizde yaşlı ve yalnız yaşayan vatandaşlarımız çeşitli yöntemler kullanılarak dolandırılmak istenildiği görülmektedir. Kendini asker, polis veya savcı adıyla tanıtarak sizden bir şeyler isteyenlere inanmayın. Sizler veya komşularınız bu tür olaylarla karşılaştıklarında mutlaka güvenlik güçlerine haber veriniz. 
    Yaklaşan kurban bayramı öncesinde de özellikle vatandaşlarımızın hayvan hırsızlıklarına ve dolandırıcılarına karşı dikkatli olunması ve gerekli emniyet tedbirleri almaları, hayvanların mera ve diğer yerleri başıboş bırakmamaları konusunda uyarıyoruz. Bizler güvenlik güçleri olarak önleyici faaliyetlerimizi 7 gün 24 saat yapmaktayız. 
    Vatandaşlarımız bu tür olaylarla kar-şılaştıklarında hiç vakit kaybetmeden 112 acil çağrı merkezini veya 155 polis ve 156 jandama imdat hatlarını arasınlar.”denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.