Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Etkinlikleri Gerçekleştirildi

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Etkinlikleri ilçemizde 13 Temmuz 2019 Cumartesi günü başladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2019 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2019 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli  Birlik Günü Programı Etkinlikleri Gerçekleştirildi

Nilay YILMAZ

    15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında 13 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 10.00'da Hükümet Konağı ile Belediye Başkanlığı arası’nda “15 Temmuz Destanı” konulu fotoğraf sergisi açıldı.
    ilçemizde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü (dün) saat 11.00'da ilçemiz Kaymakamı, ilçemiz Bele-diye Başkanı, kurum amirleri ve tüm katılanlarla birlikte şehitliklerin ziyareti yapıldı.
    ilçe Müftülüğü Din görevlileri tarafından şehitlerimiz için yapılmış olunan duanın ardından Şehitlik ziyareti tamamlandı.
    Devam eden programda 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 12.30'da ilçe Müftülüğü Din görevlileri tarafından ilçemiz Sokollu Camii’nde şehitlerimizin ruhu için Hatm-i Şerif, Mevlid-i Şerif, dualar okundu.Şehitlerimiz için dualar edildi.     Program ikram ile sona erdi.
    Programa,  ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa, ilçe Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, ilçemiz Jan. Kom. Vekili Ömer Çıngı, ilçemiz Emniyet Müdür Vekili Sezai Hızal, il Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.