Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, göreve geldiği günden beri esnafın ve vatandaşların sorunlarını bire bir dinlemeye ve bu doğrultuda çözümler üretmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2019 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2019 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan geçtiğimiz günlerde Varoş Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Balkan fırsat buldukça vatandaş ile biraraya geleceğini sorunları ve çözüm önerilerini konuşacaklarını belirtti.Vatandaşlar ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler. 
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ziyaretleri kapsamında ilçemiz sanayi esnafını ziyaret etti. ilçemiz sanayi esnafının sorunları ve taleplerini dinleyen başkan Balkan, “sorunlarını çözecek çalışmaları beraber değerlendireceğiz. “dedi.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarımızı  ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğiz. Bir araya gelerek, gündeme dair değerlendirmelerde bulunacağız.”dedi. 
    ilçemizdeki vatandaşlar kendilerine vakit ayırıp istek ve taleplerini dinlediği için ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'a teşekkür ettiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.