Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Türkiye Cumhuriyeti Vatanıyla, Milletiyle Bölünmez Bir Bütündür”

Milliyetçi Hareket Partisi Havsa ilçe Başkanı Sezer Özen,15 Temmuz darbe girişiminin üçüncü yıldönümü nedeniyle gazetemize açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2019 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2019 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Türkiye Cumhuriyeti Vatanıyla, Milletiyle Bölünmez Bir Bütündür”

Nilay YILMAZ

    Sezer Özen yaptığı açıklamasında, “Demokrasiye ve milli iradeye yönelik bu hain kalkışmanın üzerinden 3 yıl geçti. Bu hain kalkışma ve arkasındaki FETÖ terör örgütünü lanetliyoruz.
    15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü devletimize,milletimize ve demokrasimize karşı hain bir darbe teşebbüsünde bulunmuş ve bu kalkışma, milletimizin  birlikteliği, kararlılığı ve cesaretiyle bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain kalkışma Türk devletinin işgali,Türk milletinin esareti ve demokrasimize yönelik yapılan bir eylemdir. Bizler bugüne kadar yapılan bu hain saldırıları unutmadık, 15 Temmuzu da asla unutmayacağız. 
    Türkiye Cumhuriyeti vatanıyla, milletiyle bölünmez bir bütündür. Milliyetçi Hareket Partisi de bunun teminatı olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik gününde, bu alçak darbe girişimine karşı dünyada bir örneği daha görülmemiş gözü kararlılıkla karşı koyan, kahramanlık destanı yazan yüce Türk milletine şükranlarımızı sunuyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.