Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Tüm Çiftçilerimize Bereketli Bir Hasat Geçirmelerini Diliyorum”

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz, AK Parti Havsa ilçe Başkan Yardımcısı Yavuz Tüzün ile beraber Havsa TMO Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2019 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2019 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Tüm Çiftçilerimize Bereketli Bir Hasat Geçirmelerini Diliyorum”

Nilay YILMAZ

    ilçemiz ve köylerinde buğday hasadı devam ederken AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz, AK Parti Havsa ilçe Başkan Yardımcısı Yavuz Tüzün ile beraber geçtiğimiz günlerde Havsa TMO Müdürü ismail Yaman'ı makamında  ziyaret ettiler.
    TMO ziyaretinde Müdür ismail Yaman ile yeni sezon hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade eden AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz gazetemize yaptığı açıklamada,” ilçemizde yapımı tamamlanan, ESLiDAŞ Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk San.ve Tic.A.Ş.'ye ait tesis 24 Haziran 2019 Pazartesi günü törenle açıldı. ilçe Başkan Yardımcımız Yavuz Tüzün  ile birlikte bu yılki alımları ve lisanslı depoculuk sistemi hakkında bilgi almak ve öğrenmek için ofisimizi ziyaret ettik.  Lisanslı depoculuk,depolamaya uygun nitelikte olan ürünlerin depolanması hususunda ürünün varlığına ve kalitesine güvence verecek bir sistemdir. 
    ilçemizde faaliyete başlayan lisanslı depoculuk sistemi ile birlikte tarımın finansal piyasalarla buluşması başlamış oldu. Çiftçilerimiz bir yıl boyunca binbir zahmet ile ürettikleri  ürünlerini depoya boşaltacak, gerekirse götürüp teminat gösterip kredi alabilecek hatta sanayici oraya boşaltabilecek, dilediği zaman istediği kadar kağıdı borsaya sürüp satacak. Çiftçi bu sayede ihtiyacı kadar ürün satabilecek. Bozulan arz talep dengesi düzelecek.
    Tüm çiftçilerimize bereketli bir hasat geçirmelerini diliyorum.”dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.