Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizbank'tan Tarımın Gelişimi için Çiftçilere Tam Destek

Denizbank Havsa Şube Müdürü ilker Çıkırıkçı,“Türkiye'de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı Bölümü'nü kuran, tarıma yatırımı sosyal sorumluluğunun bir parçası olarak gören DenizBank, bugün itibarıyla Türkiye'nin her yerinde bulunan tarım şubeleri, yerel ekipleri ve yöreye özel hazırlanmış ürün ve hizmetleriyle sektöre önemli oranda finansal destek sağlıyor.”dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2017 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2017 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Denizbank'tan Tarımın Gelişimi için Çiftçilere Tam Destek

Nilay YILMAZ

    Denizbank Havsa Şube Müdürü ilker Çıkırıkçı gazetemize yaptığı açıklamada,“Tarım sektöründe %39 pazar payı ile özel bankalar arasında lider olan DenizBank, üreticileri her alanda desteklemeye devam ediyor. Banka 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlamak üzere çiftçilere özel yenilikçi kampanyalar düzenliyor.
    Üreticiler, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nde şube ve tüm DenizBank kanallarından ayrıcalıklı hizmet alabilecekler.     Mayıs ayı boyunca sürecek kampanyalar kapsamında, tarımsal kredi ve sigorta ürünlerinde sunulacak avantajların yanı sıra Üretici Kart'ını ilk kez kullanacak çiftçiler de özel fırsat ve indirimlerden yararlanabilecek. Banka ayrıca bu özel gün vesilesiyle geçen sene ilkini düzenlediği “Uçurtma Şenlikleri”nin ikincisini gerçekleştirerek toplamda 5 bin uçurtma ve 50 bin balonla pek çok köy ve kasabada geleceğin çiftçilerine yönelik şenlikler düzenleyecek.
    Türkiye'de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı Bölümü'nü kuran, tarıma yatırımı sosyal sorumluluğunun bir parçası olarak gören DenizBank, bugün itibarıyla Türkiye'nin her yerinde bulunan tarım şubeleri, yerel ekipleri ve yöreye özel hazırlanmış ürün ve hizmetleriyle sektöre önemli oranda finansal destek sağlıyor.
    Banka, Dünya Çiftçiler Günü vesilesiyle hayata geçirdiği avantajlı kampanyalar ile çiftçinin yüzünü güldürürken, ülkemiz nüfusunun büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarıma katkı sağlamayı sürdürüyor. Bu kapsamda üreticiler Mayıs ayı boyunca tarımsal kredi ve sigorta ürünlerinde avantajlı faiz oranı ve indirimlerden yararlanabilecek;  Üretici Kartı'nı ilk kez Mayıs ayı içinde kullanacak kart sahibi çiftçiler ise tarımsal girdi alışverişlerine özel fırsat ve indirim kazanacaklar. Ayrıca Mayıs ayı boyunca tüm şube ve DenizBank kanallarından ayrıcalıklı hizmet alacaklar. 
Değer Yaratan Projelerle Çiftçilerin Sosyal Hayatlarına Destek 
    Tarım sektörünü Türkiye'nin geleceği için sahiplenilmesi gereken en kıymetli alan-lardan biri olarak gören; tarım ile bağını bir sosyal sorumluluk, milli görev addeden DenizBank, çiftçinin yüreğine dokunacak projelere imza atmaya devam ediyor. Banka geçen sene ilkini düzenlediği “Uçurtma Şenlikleri”nin ikincisini gerçekleştirerek toplamda 5 bin uçurtma ve 50 bin balonla pek çok köy ve kasabada şenlikler düzenleyecek.  
    Bununla birlikte yurt çapında tarımsal oda, birlik ve kooperatiflerin katılımıyla geniş çaplı etkinlikler düzenleyecek banka, bu özel gün için birçok il ve ilçedeki şubelerinde kahvaltı organizasyonları da gerçekleştiriyor.”dedi.
“Üreticimizin Her Yerde Her Zaman Yanındayız”
    Dünya Çiftçiler Günü kapsamında çiftçilerin bu özel ve anlamlı günlerini kutladı-ğını belirten DenizBank Havsa Şube Yöneticisi ilker Çıkırıkçı şunları söyledi; ”Yurdumuzun her köşesinde 316 tarım şubemiz, sayıları 600'ü aşkın çoğunluğu ziraat mühendislerinden oluşan saha kadromuz ile üreticimizin yanındayız. DenizBank Havsa şubesi olarak Havsalı çiftçimize ayrıcalıklı tarım bankacılığı hizmeti sunuyoruz. Bugün 9 Milyar TL'yi aşan tarım kredimiz, 1 milyonu aşan çiftçi müşterimiz ve özel bankalar arasında %39'luk pazar payımızla sektördeki liderlik bayrağını gururla taşıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çiftçimizle aynı dili konuşmaya, her yerde her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.