Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Recep Özen Hatıra Ormanı içler Acısı Bir Durumda”

ilçemizde uzun zamandır esnaflık yapan ve yaklaşık 15 yıldır ilçemizde meyve üreticiliği yapan Necati Arda ağaçlandırmaya katkıda bulunmak ve ilçemizde 15 yıl Belediye Başkanlığı görevini yapan rahmetli Recep Özen’i yaşatmak için oluşturulan hatıra ormanının bakımsız kaldığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2019 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2019 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Recep Özen Hatıra Ormanı içler Acısı Bir Durumda”

Nilay YILMAZ

    ilçemiz esnaflarından Necati Arda gazetemize yaptığı yazılı açıklamada; “Recep Özen hatıra ormanı içler acısı bir durumda. Ben esnaflığımın yanı sıra yaklaşık 15 yıldır meyve üreticiliği yapıyorum. Bahçemde 4000 ağacım var.Bu ağaçlar emek ister bakım ister.Tecrübelerimle  şuan rahmetli Recep Başkanın adını verdiğimiz ormanımızda ağaçlar çok bakımsız durumda ve zemin bele kadar ot olmuş.
    Bu ormanın fidelerinin alınmasında bende vardım. Bu ormanda benimde emeğim var. Bu şekilde bakımsız olması içimi acıttı.Hatta mevcut Belediye Başkanımızın babasının da emeği var. Bir ağaç yetiştiricisi olarak Sayın Belediye  Başkanımızdan ricam bu ormanın bakımının ve terbiyesinin yapılması, otların biçilmesi.
    Havaların ısınması ile vatandaşlarımız piknik alanlara gidecek.Bu ormanlık alanı temizleyerek vatandaşımızın hizmetine açalım. Ben 700 ağaç ile başladığım meyve üretimime şuan 4000 ağaç ile devam ediyorum. Mesaimin neredeyse yüzde ellisini burada geçiriyorum.Anlayacağınız ağaçlarda çocuklar gibi.Bakım ister, emek ister.15 yıl ilçemize hizmet eden Rahmetli Recep Özen Başkanımızın hatıra ormanına hep birlikte sahip çıkalım,tekrar vatandaşın hizmetine açalım.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.