Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı 19 Mayıs 2019 Pazar günü saat 10:00'da Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başlayacaktır.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2019 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2019 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik  ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Nilay YILMAZ

    Çelenk sunma törenini müteakiben öğrenciler tarafından taşınan Türk Bayrağı, okulların bayrak ve flamaları, protokol, tüm okul ve kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler tarafından bando eşliğinde Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirilecektir.
    ilçe stadyumundaki tören saat 10:30'da başlayacaktır. 
    ilçe stadında Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğince kermes gerçekleştirilecektir.
    Saygı duruşu müteakibinde istiklal Marşımızın okunması ve Şanlı Bayrağımızın göndere çekilmesi ile başlayacak olan programın ardından Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi tarafından Gençlik adına konuşmasını  yapacaktır.
    “Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi” Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi tarafından okunacak ve sonrasında Şahika Erkurt Anadolu Lisesi öğrencisinin Gençliğin Ata'ya cevabı öğrenci yönetiminde tüm öğrencilerce söylenecektir. 
    Gençlik haftası kapsamında yapılan etkinliklerde dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından, Halat çekme yarışmaları gerçekleştirilecek ve ödülleri verilecektir. 
    Şahika Erkurt Anadolu Lisesi öğrencisinin şiir okumasının ardından, Okullar arası parkur yarışması yapılacak ve ödülleri verilecektir. 
    Devam eden programda Havsa Belediyesi Halk oyunları ekibi tarafından gösteri yapılacak, Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi tarafından şiir okunacak.
    Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu jimnastik gösterilerinin ardından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Gençlik Marşı'nın tüm öğrencilerin katılımıyla söylenmesinin ardından tören sona erecektir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.