Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı Yapıldı

Havsa Belediyesi Mayıs 2019 ayı Olağan Meclis Toplantısı 03 Mayıs 2019 Cuma günü Belediye Başkanı Av Aydın Balkan başkanlığında gerçekleşen toplantı Meclis üyeleri Ferudun Can , ilhami Diner, Hasan Özen , ilker Güngör , Coşkun Güler, Melahat Erhan, Alaattin Karlatlı, Özcan Arslan ve Ömer Sacit Sakarya'nın katılımları ile yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı Yapıldı

Nilay YILMAZ

    Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan AK Parti Genel Merkezince Ankara Kızılcahamam'da düzenlenen istişare toplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “31 Mart seçimlerinin ardından bir ayı geride bıraktık ve ikinci meclis toplantımızı yapıyoruz. Öncesinde geçtiğimiz hafta partimizin genel merkezince Ankara Kızılcahamam'da düzenlediği istişare toplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak istiyorum. Burada ilgili Bakanlarımız veve Bürokratlarımız ile ilçemizi ilgilendiren konular üzerine görüşmeler yapma fırsatı buldum. Kendilerine projelerimizi anlattım. inşallah önümüzdeki süreçte çalışmalarımıza başlayacağız. Bu anlamda tekrar toplantımızın hayırlara vesile olmasını diler, saygılar sunarım.” dedi.
Sırası ile görüşülmeye başlanan gündem maddelerinde 
Mimar ve Bütçe Komisyonuna: Ferudun Can,Coşkun Güler,Alaattin Karlatlı
Plan ve Bütçe Komisyonuna:  ilker Güngör, ilhami Diner, Melahat Erhan seçildiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.