Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan Mesaisine Hız Kesmeden Devam Ediyor

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ilçemizde her Cumartesi günü kurulan ve bölgenin en büyük hayvan pazarı olan Havsa Belediyesi Canlı Hayvan Pazarını ve ilçemizde kurulan Sebze Meyve Pazarını geçtiğimiz Cumartesi günü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2019 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2019 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan Mesaisine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

     ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan  göreve başlaması ile beraber ilçemizde kurulan pazarları her hafta ziyaret ederek incelemelerde bulunuyor. Balkan geçtiğimiz Cumartesi günüde sabahın erken saatlerinde önce Havsa Belediyesi Canlı Hayvan Pazarını daha sonra sebze meyve pazarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu vatandaşlarla bir araya geldi. ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan kadın meclisinde üreten hanımlarımızı ziyaret etti.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan AK Parti il Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan ve Meclis Üyeleri, AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz   14 Nisan 2019 Pazar günü Habiller Köyü'nde gerçekleştirilen yağmur duasına katıldılar.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, AK Parti Havsa il Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan, AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz  ve Belediye Meclis Üyeleri daha sonra ilçemiz Spor Kulüplerinden Osmanlı Spor ve Havsa Birlik Sporun sezonun son maçlarını izlemeye gittiler.     
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “Osmanlı Sporumuz ve Havsa Birlik Sporumuzun son maçlarına desteğe gittik. Her iki takımımızı da bu sezon gösterdikleri mücadele ve Osmanlı Sporumuzu şampiyonluktaki başarısından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.