Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Av. Aydın Balkan, Başkanlık Görevini Devraldı

Belediye Başkanı Av.Aydın Balkan ve Belediye Meclis üyeleri ilhami Diner, Hasan Özen , ilker Güngör,Coşkun Güler , Ferudun Can, Melahat Erhan, Alaattin Karlatlı ,Özcan Arslan,Ömer Sacit Sakarya gelen davetli ve misafirleri ilçemiz Belediye Binası önünde karşılayarak tebrikleri kabul ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2019 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2019 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
 Av. Aydın Balkan, Başkanlık Görevini Devraldı

Nilay YILMAZ

    Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan devir teslim öncesi Atatürk büstüne çelenk sundu. istiklal Marşı'nın söylenmesi ve saygı duruşunun ardından devir teslim töreni için belediye binasına geçildi. Belediye Başkanı Oğuz Tekin görevi devredeceği Av. Aydın Balkan ve meclisini belediyenin girişinde karşıladı. 
    Oğuz Tekin yaptığı konuşmasında “ Sayın Vekilim, il Başkanlarım,Belediye Meclis Üyelerim, Siyasi Partilerin değerli temsilcileri,muhtarlarım, sevgili Havsalılar. Hepiniz bu güzel günde bu güzel kardeşime bu nöbeti devir teslim törenine hoşgeldiniz demek istiyorum. Sevgili hemşehrilerim 10 yıl yönetme görevini bana verdiniz. Sevabı ile günahı ile yaptıklarımız oldu yapamadıklarımız oldu. Yapamadıklarımız için hepinizden özür diliyorum. Birde sevgili hemşehrilerim isteyerek veya istemeyerek sizleri incittiysem sizleri kırdıysam bunun içinde lütfen beni affedin. Benden yana hakkım helal olsun. Bu arada 10 yıl yine birlikte çalıştığım değerli belediye personelime verdikleri hizmetlerden katkılardan dolayı onlarada sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Aydın kardeşim benim baba dostu.Şimdide böyle onurlu böyle gururlu ama birazda zor görevi Aydın kardeşime devretmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyim.Şuan sizlerin huzurunda Belediye Başkanlığı rozetimi değerli kardeşime büyük bir şeref ve onurla takıyorum. Her konuda her zamanda yanında olduğumu sizlerle paylaşmak istiyor hepinize saygılar sunuyorum. Allah Aydın arkadaşımızın yolunu ve bahtını açık etsin diyorum.” diyerek sözlerini tamamladıktan sonra başkanlık rozetini Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'a taktı.
    Av. Aydın Balkan konuşmasında; “Sayın Vekilim, il Başkanlarım,Belediye Meclis Üyelerim, Siyasi Partilerin, Sivil Toplum Kuruluşlarının değerli temsilcileri, kurum amirleri, muhtarlarım değerli yol ve dava arkadaşlarım, aziz hemşehrilerim, hepinizi sohbet ve muhabbetle selamlıyorum. 
    Havsa Belediye Başkanlığı devir-teslim törenine hepiniz hoşgeldiniz. Konuşmama başlarken özellikle geçtiğimiz 10 yıl olmak üzere, hayatının en verimli dönemini ilçemize hizmet ile geçirmiş olan başkanımız Sn. Oğuz Tekin'e ilçemize verdiği hizmetler ve kattığı değerler için şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. 
    Evet zor bir göreve talip olduk, bunun en başından beri farkındaydık. Bizlere milletimizin verdiği görev ağır ve zor olsa da, yine milletimizin destek ve gayretleriyle tüm zorlukların üstesinden geleceğimizden şüphemiz yoktur. 
    Şehrin emini olarak her kesimi kucaklayacak, herkese hitap edeğiz. Ayrımcılık yapmayacak, hizmette güneş gibi olacağız.  Cumhur ittifakına, AK partiye oy verenlerin değil, tüm Havsamız'ın Belediyesi olacağız. Cumhur ittifakı olarak bu görevi devraldık, Havsa itti-fakı olarak görevimizi sürdüreceğiz. 
    Sorumluluğumuzun bilinci ve idraki içerisinde Havsa'mızı emin adımlarla ileri götürmenin gayreti içinde olacağız. Hizmet bayrağını aldığımız yerden daha ileri noktalara taşıyacağız. 
    31 Mart itibarı ile seçimler ile beraber bütün soru işaretleri, bütün tereddütler, bütün gerginlikler de bitmişir. Seçim dönemi bitmiş, artık geçim dönemi başlamıştır. Şunu burada tüm samimiyetimle ifade etmek istiyorum.  Seçimlerin kaybedeni yoktur.
Bizlere oy vermiş olsun ya da olmasın  31 Mart 2019 seçimlerinin galibi hiç ama hiç şüphesiz Havsa'dır, Havsalı hemşehrilerimdir. 
    Bu 5 yıllık dönemde Şeffaf bir anlayış içerisinde olacağız. Her zaman hesap vermeye hazır şekilde, tüm iş ve işlemlerimizde en ufak bir tereddüte yer vermeyecek şekilde çalışmalarımızı yapacak ve tamamlayacağız. 
    ilçemizi ortak akılla yöneteceğiz. insan kaynağımızı en ve-rimli şekilde kullanarak, doğruyu el yordamı ile bulacağız.
    Liyakatten ve adaletten ayrılmayacağız. Havsamız'a yapılacak en iyi hizmetin, verilen görevi en iyi şekilde  icra etmekten geçtiğini unutmayacağız.
    Makamlar gelip geçicidir. Makamların rahatına yaslanıp, vaktimizi heba etmeyeceğiz. 5 yıl için aldığımız yetkiyi, 5 yıl sonunda bırakacakmış gibi çalışacak, yaptığımız çalışmalarda oy hesabı yapmayacak ve başladığımız işleri bu 5  senede bitirmek önceliğimiz olacaktır.    
    Havsa Belediyesi'nde siyaset yapılamayacak, proje yapılacak, hizmet üretilecektir. Çünkü hangi siyasi görüşte olursa olsun bir belediye başkanının başarısı o şehrin başarısıdır. Çocuklarımız ve geleceğimiz onlara emanettir. Her sivil toplum kuruluşunun projelerini değerlendireceğiz. Projelerimizi onlarla paylaşacağız. Örnek projeleri Havsamız'da gerçekleştirmenin amacı içerisinde olacağız. Bunun için halkımızdan, vekillerimizden, kent dinamiklerinden her türlü desteği alarak hizmete devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Herşey Havsamız için.”dedi.
    Burada din görevlisince yapılan duanın ardından başkan, meclis üyeleri ve belediye personeli  yeni başkanlarını ve meclis üyelerini hayırlı olsun diyerek belediyeye aldılar. Devir teslim töreninin ardından Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Milletvekili Fatma Aksal,Parti il Başkanları, il Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ilçemiz Belediye Binasına geçerek  Havsa üzerine sohbet ettiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.