Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Av. Aydın Balkan Mahalleleri Ziyaret Ediyor

ilçemizin yeni dönem Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrası da vatandaşlarla bir arada olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2019 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2019 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Av. Aydın Balkan Mahalleleri Ziyaret Ediyor

Nilay YILMAZ

    31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli idareler Genel Seçimi'nde 3.110 oy alarak ve 683 oy farkla Havsa Belediye Başkanlığına seçilen Av. Aydın Balkan seçim çalışmaları kapsamında yaptığı kahve ziyaretlerini bu kez Belediye Başkanı olarak yapmaya devam ediyor.
    03 Nisan 2019 Çarşamba günü ilçemizin yeni dönem Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan Yeni Mahalle Spor Kulübünde vatandaşlarla bir araya gelerek  yerel seçimi değerlendirerek sohbet etti.
    Başkan Balkan daha sonra ilçemizin en büyük mahallelerinden olan Cumhuriyet Mahallesi'ni de ziyaret ederek hem yerel seçimleri değerlendirdi hem de vatandaşlarla sohbet etti.
    31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli idareler Genel Seçimi'nde 3.110 oy alarak ve 683 oy farkla Havsa Belediye Başkanlığına seçilen Av. Aydın Balkan'a tebrik ziyaretleri sürüyor.
    Vatandaşlar 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan seçimlerin ardından ilçemiz Belediye Başkanlığı'na seçilen Av. Aydın Balkan'ı gerek arayarak gerekse ziyaret ederek tebrik etmeye devam ediyorlar.
    ilçemizin yeni dönem Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'da her fırsatta vatandaş ile bir araya gelmeye devam ediyor.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.