Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Transformal Nefes ilçemizde

Edirne'de ilk ve tek Türkiye Transformal Nefes Vakfı Koçu Şahver Höbek, sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı bir yaşamın transformal nefesten geçtiğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2019 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2019 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Transformal Nefes ilçemizde

Nilay YILMAZ

    “Nefes değişirse, kişinin düşünce ve hayatı değişir” diyen Höbek, Transformal nefes ile yeni bir Ben'e Evet diyenlerin hizmetinde olduklarını söyledi. 
    Edirne'de ilk ve tek Türkiye Transformal Nefes Vakfı Koçu Şahver Höbek, öncelikle Transformal Nefesi; transforme eden, değiştiren, dönüştüren nefes olarak tanımladı. Transformal Nefesin kurucusu Judith Kravitz olduğunu anımsatan Höbek, "Kendisi gırtlak kanseri olduğu sırada kanserin olduğu bölgeye nefes ile birlikte ve basılar yaparak 6 ay süre zarfında oluşan kanserli hücreyi yok edebilmiş ve bunun sonucunda da transformal nefese yeni bir boyut kazandırarak bedendeki akupunktur noktalarını da ilave ederek tekniği geliştirmiştir” dedi. 
“Şifa Kaynağı; Doğru Nefesten Geçer”
    Höbek, bu nefesin en büyük özelliğinin, nefesi; duygu beden haritasıyla birleştirerek çalıştırmasından geldiğine dikkat çekti ve gazetemize yazılı açıklamada bulundu.
    Höbek, “Diğer tüm tekniklerin dışında Transformal Nefes; kişinin ruhsal hayatı, zihinsel hayatı ve fiziksel hayatında tam ve kalıcı bir dengeyi ve sağlığı gerçekleştiriyor.
    Transformal nefes aynı zamanda nefesle birlikte kişinin öncelikli olarak bedeninin temel taşı olan hücrelerini besler. Oksijenle beslenmeyen hücreler kendi yapılarını değiştirerek, 50'nin üzerindeki hücre deformasyonuyla oluşan hastalıklara neden olmaktadır. ( Şeker hastalığı, felç, kanser hastalığı, damar rahatsızlıkları, parkinson, alzheimer, kalp krizleri, kas rahatsızlıkları vb.) Bunun dışında kişi diyafram kasını kullanarak bedeninde oluşan gerginlik, stres, öfke ve kızgınlığın biriktiği iç organlarına masaj yapmasını sağlıyor. Kişi hiç olmadığı kadar hayatında daha sakin, daha kaygısız ve daha mutlu ve huzurlu hayatı yaşamaya başlar. Aynı zamanda diyafram nefesi kullanılarak kişinin sağ ve sol beyin lobları dengelenerek hayata daha önce çözümsüz kaldığı noktalarda daha çözüm odaklı ve daha dengeli ihtiyacı olan çözüme ulaşır. Her yaş grubunda transformal nefes çalışılabilir. 
“Derin Nefes Al Neşeyle Kal”
    Nefes değişirse, düşünce değişir. Düşünce değişirse hayatın değişir. Aslında hayatımız aldığımız ilk nefesle son nefes arasında yaşanmaktadır. Hayat kalitemiz de aldığımız nefes kalitesiyle aynıdır. Uzun ve derin nefeslerle daha önce aldığımız kısa nefeslere istinaden depresyon, panik atak, kaygı bozuklukları, odaklanma ve konsan-trasyon eksikliği gibi problemlerimiz de ortadan kalkar. Bu da nefesin psikolojik boyutunu oluşturmaktadır. Tam ve kalıcı sağlık ancak doğru nefesle sağlanır. 
“Çocuklarımıza Verebileceğimiz En Büyük Mirasımız Doğru Nefestir”
    En kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımız hayatımızda biz-leri gözlemleyerek nasıl davranışlarımızı, mimiklerimizi, inançlarımızı taklit ediyorsa nefes kalıbımızı da taklit ederler. O yüzden biz nasıl nefes alıyorsak çocuklarımız da öyle nefes alıyorlar. Nefesimizi değiştirmek çocuklarımıza verebileceğimiz en büyük mirasımız olur.
    Transformal nefes ile yeni bir Ben'e Evet diyenleri bekliyoruz. irtibat için sahveryesil@gmail.com veya 0 541 227 94 56 numaralı telefonla iletişim sağlanabilir."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.