Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa Kadınlarımızla Buluştu

ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa ilçemiz ve köylerinde yaşayan kadınlarımızla bir arada olabilmek adına bu kez kahvehaneleri kadınlarımız için kapattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2019 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2019 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa Kadınlarımızla Buluştu

Nilay YILMAZ

    Havsa Kaymakamlığı himayelerinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Havsa sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı koordinatörlüğünde ilçe toplum sağlığı merkezi ve ilçe müftülüğü katılımları ile  hazırlanan 'Kadın Her Koşulda Güzeldir' isimli proje ilçe köylerinde yaşayan kadınlarımızın yoğun ilgisiyle son derece etkin bir katılımla gerçekleştirildi.
    Proje kapsamında ilçe köylerimizden Azatlı Ogulpaşa Abalar Yolageldi ve taptık köylerinde yaşayan kadınlarımıza yönelik ilçe Müftülüğümüzden ve ilçe Toplum Sağlığı Merkezimizden konusunda uzman görevliler tarafından hijyen ve kisisel bakım konusunda bilgilendirmeler yapılmış olup faaliyet sonrasında Havsa Kaymakamlığı tarafından hazırlanan kişisel bakım ürünlerini içeren paketler Havsa Kaymakamı Neslihan Kısa tarafından kadınlarımıza hediye edildi.
    Etkinlikler süresince toplumun temel taşı olan kadınlarımız kadın sağlığı ve kanser hastalığının erken teshisinin önemi  konularında da bilgiler edinerek , Havsa Kaymakamı Neslihan Kısa ile sohbet edip sorun ve ihtiyaçlarını bildirme fırsatı yakalamış oldular. Samimi ve son derece sıcak bir ortamda gerçekleşen faaliyetlerin devamının geleceğini müjdeleyen Havsa Kaymakamı Neslihan Kısa  kadınlara yönelik faaliyetlerin öncelikler kapsamında olduğu belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.