Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tekin, Seçim Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor

ilçemiz Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Belediye Başkan Adayı Oğuz Tekin, Millet ittifakı Belediye Meclis Üyesi adayları ve il Genel Meclis Üyesi Adayları 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalara ara vermeden devam ediyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2019 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2019 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Tekin, Seçim Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ilçemiz Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Belediye Başkan Adayı Oğuz Tekin, Millet ittifakı Belediye Meclis Üyesi adayları ve il Genel Meclis Üyesi Adayları, görev yapmakta olan hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramlarını kutladılar ve başarılar dilediler.
    Ziyaretler kapsamında ilçemiz Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Belediye Başkan Adayı Oğuz Tekin ve beraberindeki heyet Trakya Birlik Müdürü Ersoy Pelvan ve personelini ziyaret etti.
    ilçemiz Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Belediye Başkan Adayı Oğuz Tekin ve beraberindeki heyet ilçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aydın Avcı'yı, ve ilçemizde kurs veren öğretmenler ve öğrencileri yerlerinde ziyaret ettiler.
    Millet ittifakı Havsa Belediye Başkan Adayı Oğuz Tekin, Halk Eğitimi Merkezi'nde incelemelerde bulunarak, eğitimi alan kursi-yerlerle sohbet etti. Yapılan çalışmaları değerlendirdi.
    15 Mart 2019 Cuma günü ilçemiz Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Belediye Başkan Adayı Oğuz Tekin, Millet ittifakı Belediye Meclis Üyesi adayları ve CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ilçemiz Sanayi Esnafını ziyaret ederek kendilerine hayırlı işler dilediler. 
    Devam eden ziyaretler kapsamında ilçemiz Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Belediye Başkan Adayı Oğuz Tekin ve bera-berindeki heyet ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi'ni ziyaret etti, kahveha-nelerde vatandaşlarla bir araya geldi.  
    Ziyaretlerde vatandaşlara yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Havsa Belediye Başkanı Millet ittifakı Havsa Belediye Başkan Adayı Oğuz Tekin projelerini anlattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.