Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhur ittifakı Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan Meclis Üyesi Adayları, Ak Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz,Ak Parti Havsa il Genel Meclis Üyesi Adayı Ahmet Demircan, Şemsettin Yıldırım, Ak Parti Havsa Kadın Kolları Başkanı Derya Tezcan ve partililer ile ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi'ndeki esnaflarımızı ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2019 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2019 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Cumhur ittifakı Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Nilay YILMAZ

    31 Mart Yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdüren Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan seçim çalışmaları kapsamında, ilçemiz Cumhuriyet mahallesini ve buradaki esnaflarımızı ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi. 
    Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Cumhur ittifakının Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan  seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.
    Ziyaretlerde konuşan Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak, sıkıntıları dinledi, projelerini anlattı. 
    ilçemiz esnafları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan'a teşekkür ederek yerel seçimlerde başarılar dilediler. 
    Cumhur ittifakı Ak Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan Meclis Üyesi Adayları, AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz ve partililer ilçemize bağlı Varoş Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiler. Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada, “ilçemize bağlı tüm mahalleleri teker teker gezerek mahalle sakinlerimizle toplantılar yaparak sıkıntı ve sorunlarını dinliyor yapacaklarımızı anlatıyoruz.
    Toplantılarımız ve ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecek. Önümüzdeki günlerde Varoş Mahallemizde, sorunlarımız ve projelerimiz ile ilgili tüm mahallelimizi davet ederek yeni bir toplantı yapacağız.”dedi.   

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.