Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa il Genel Meclis Üyesi Adayları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi il Genel Meclis Üyesi Adayları Serdar Çığla ve Adem Yenici 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi köy ve esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2019 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2019 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Cumhuriyet Halk Partisi Havsa il Genel Meclis Üyesi Adayları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    Cumhuriyet Halk Partisi il Genel Meclis Üyesi Adayları Serdar Çığla ve Adem Yenici seçim ziyaretleri kapsamında 15 Mart 2019 Cuma günü ilçemizdeki esnafları ziyaret etti.
    Cumhuriyet Halk Partisi il Genel Meclis Üyesi Adayları Serdar Çığla, Adem Yenici ve partililer 15 ve 16 Mart Cuma ve Cumartesi akşamları ilçemize bağlı Arpaç, Hasköy, Söğütlüdere ve Habiller köylerini ziyaret ettiler.
    Köy kahvesinde vatandaşla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi il Genel Meclis Üyesi Adayları Serdar Çığla ve Adem Yenici sıkıntıları dinleyerek yapacaklarını anlattılar, destek istediler.
    Cumhuriyet Halk Partisi il Genel Meclis Üyesi Adayları Serdar Çığla ve Adem Yenici ziyaretlerde yaptıkları açıklamada, “Her seçim bir öncekinden sonra daha da büyük önem kazanıyor. Ekonominin dibe vurduğu Cumhuriyet ve Atatürk değerlerinin yok edildiği çalışırken fakirleştiğimiz işçisiyle, çiftçisiyle, kentli ve köylüsüyle zor günler geçiriyoruz. Bu kader değil bu iktidara dur demek elimizde. Gelin Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek verin. Bizler örgütümüz Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve il Genel Meclis adaylarımızla bu göreve hazırız.”dediler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.