Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet Partisi Havsa il Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Aladağ Köy Ziyaretlerine Hız Verdi

Saadet Partisi il Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Aladağ ve partililer 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde köy ziyaretlerine hızlı bir şekilde başladılar.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2019 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2019 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Saadet Partisi Havsa il Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Aladağ Köy Ziyaretlerine Hız Verdi

Sertkan YILMAZ

    Saadet Partisi il Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Aladağ ve partililer 17 Mart 2019 Pazar günü ilçemize bağlı Şerbettar köyünü ziyaret etti. Köy halkıyla buluşan Saadet Partisi il Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Aladağ vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı. Vatandaşlardan desteklerini istedi. 
    Saadet Partisi il Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Aladağ ziyarette yaptığı konuşmada, “31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler önce-sinde projelerimizi sizinle paylaşıyoruz. Havsa Süt ve Peynir tesisi'nin kurulması için 1 Milyon TL yüzde doksan hibe ile kaynak bulduk. Biz ilk çalışmalarımızı bölgemizdeki Üniversitedeki hocalarımızla görüştük.  Daha sonra bu projelere kaynak bulmak için girişimde bulunduk. Bunun sonucunda 1 Milyon TL yüzde 90 hibe bulduk.  Çiftçimiz ve özellikle süt üreticilerimiz süt ucuz diye ağlaşırken, 1 kg süt  1.6 TL  1 kg peynir 30 TL'dir. O zaman sende kafanı çalıştıracaksın bunu işleyerek satacaksın. istanbulun nüfusu 20 milyon,  yılda 10 milyon turist geliyor. Havsa'nın köylerinde üretilen süt ve bunlardan yapılan peynir istanbul'un bir mahallesine yetmez.  Biz halkımıza balık vermeyeceğiz,  balık tutmasını öğreteceğiz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.