Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa il Genel Meclis Üyesi Adayları Hız Kesmeden Köy Köy Geziyor

Cumhuriyet Halk Partisi il Genel Meclis Üyesi Adayları Serdar Çığla, Adem Yenici 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde köy ziyaretlerine hızlı bir şekilde başladılar.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Cumhuriyet Halk Partisi Havsa il Genel Meclis  Üyesi Adayları Hız Kesmeden Köy Köy Geziyor

Nilay YILMAZ

    Cumhuriyet Halk Partisi il Genel Meclis Üyesi Adayları Serdar Çığla, Adem Yenici seçim ziyaretleri kapsamında gündüzleri ilçemiz esnaflarını ve kurumlarını ziyaret ederken akşamları da ilçemize bağlı köyleri ziyaret ediyorlar. Yaptıkları ziyaretlerde vatandaşla bir araya gelen Serdar Çığla ve Adem Yenici talepleri dinliyorlar.
    Cumhuriyet Halk Partisi il Genel Meclis Üyesi Adayları Serdar Çığla, Adem Yenici ve partililer geçtiğimiz günlerde ilçemize bağlı Kuzucu, Tahal, Bakışlar, Çukurköy ve Kulubalık köylerini ziyaret ettiler.Köy kahvelerinde vatandaşla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi il Genel Meclis Üyesi Adayları Serdar Çığla, Adem Yenici sıkıntıları dinleyerek yapacaklarını anlattılar, destek istediler.
    Cumhuriyet Halk Partisi il Genel Meclis Üyesi Adayları Serdar Çığla, Adem Yenici ziyaretler ile ilgili olarak gazetemize yaptıkları açıklamada; “Geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz.
    Vatandaşlarımızın sıkıntılarını biliyoruz.Bizler üzerimizi düşeni fazlası ile yapmaya talibiz.Halkımızın tek istediği emeğinin karşılığını alabilmek. Bizlerde onların emek, taleplerinin takipçisi olacağız. El ele omuz omuza 31 Mart'ta kazanan vatandaşımız olacak.”dediler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.