Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP il Genel Meclis Üyeleri Ziyaretlerine Devam Ediyor

Havsa Milliyetçi Hareket Partisi il Genel Meclis Üyesi adayları Ahmet Ok ve Aydın Şahin 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
MHP il Genel Meclis Üyeleri Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    MHP Havsa il Genel Meclis Üyesi adayları Ahmet Ok ve Aydın Şahin'e Havsa Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Sezer Özen ve Partililer eşlik ettiler.
    31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala adaylar ziyaretlerini hızlandırdılar.
    Havsa Milliyetçi Hareket Partisi il Genel Meclis Üyesi adayları Ahmet Ok ve Aydın Şahin geçtiğimiz günlerde seçim ziyaretleri kapsamında ilçemize bağlı Şerbettar,Kuzucu, Çukurköy, Tahal, Bakışlar, Kulubalık, Kabaağaç, Köseömer, Necatiye ve Naipyusuf köylerini ve ilçemiz Cumhuriyet mahallesinde 3 kahveyi gezerek vatandaşlarla görüş ve düşünce paylaşımında bulundular. 
    Havsa Milliyetçi Hareket Partisi il Genel Meclis Üyesi adayları Ahmet Ok ve Aydın Şahin ziyaretlerle ilgili olarak gazetemize yaptıkları açıklamada; “Güler yüzlü, sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca köylerdeki kahveci arkadaşlarımızın  güzel çay ve hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.”dediler.
    Havsa Milliyetçi Hareket Partisi il Genel Meclis Üyesi adayları Ahmet Ok ve Aydın Şahin 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili olarak, “Dünyaya “Çanakkale Geçilmez” mühürünü vuran ecdadımız tarihin akışını değiştirip dostlara güven verip, düşmana korku salarak, Türk'ün yenilmez gücünü herkese gösteren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını ve 250 bin şehidimizi rahmetle, minnetle anıyoruz ve ruhları şad olsun.
    Çanakkale Zaferi tarihe sığmamıştır. Biz ne yazsak sayfalar almamıştır. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy bu Zaferi mısralara şöyle sığdırmıştır.
Şüheda gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar...
O, rüku, olmasa, dünyada eğilmez başlar,
Yaralanmış tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! 
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? 
"Gömelim gel seni tarihe" desem, sığmazsın.
Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,
Sana agüşunu açmış duruyor Peygamber.
    Çanakkale Zaferi'nin 104. yılını kutluyoruz, sağlık ve mutlu günler diliyoruz. Japon ne demiş? Çanakkale Zaferi: Dünyaya Bedeldir.”dediler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.