Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti il Genel Meclis Üyesi Adayları Ziyaretlere Devam Ediyor

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi parti adayları da ziyaretlerine hız verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti il Genel Meclis Üyesi Adayları Ziyaretlere Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    Partilerin il Genel Meclis Üyesi Adayları ilçemize bağlı köyleri ziyaret etmeye devam ediyor.
    Ak Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz  Ak Parti Havsa il Genel Meclis Üyesi adayları Ahmet Demircan, Şemsettin Yıldırım ve partililer seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam ediyorlar. 
    Ak Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz  Ak Parti Havsa il Genel Meclis Üyesi adayları Ahmet Demircan, Şemsettin Yıldırım ve partililer geçtiğimiz günlerde ilçemize bağlı Arpaç ,Musulça,Habiller, Söğütlüdere,Hasköy ve Bostanlı köylerini ziyaret ettiler.
    Vatandaşla köy kahvelerinde bir araya gelen Ak Parti Havsa il Genel Meclis Üyesi adayları Ahmet Demircan, Şemsettin Yıldırım sıkıntıları dinleyerek çözüm önerilerini sundular, destek istediler.
    Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten köy halkı, yapılan ziyaret için AK Parti Havsa il Genel Meclis Üyesi Adayları Ahmet Demircan ve Şemsettin Yıldırım'a teşekkür ettiler.
    Ak Parti Havsa il Genel Meclis Üyesi adayları Ahmet Demircan, Şemsettin Yıldırım,ziyaretler ile ilgili olarak gazetemize yaptıkları açıklamada;“hız kesmeden köy ziyaretlerimize devam edeceğiz.Sıkılmadık el bırakmayarak gönülleri fethedeceğiz.Köylerimizin göstermiş oldukları teveccüh bizleri oldukça mutlu ediyor.Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu sefer tercihlerinin hizmet yana olmasını ve iyi hizmet getirmek için  destek istiyoruz.”dediler

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.