Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan Ziyaretlere Devam Ediyor

Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan AK Parti Havsa ilçe Başkanımız Barış Uğuz, MHP Havsa ilçe Başkanı Sezer Özen, Meclis Üyesi Adayları ve Ak Parti Hacsa Kadın Kolları Başkanı Derya Tezcan ve Cumhur ittifakı katılımcıları ilçemizdeki esnafları ziyaret etmeye devam ediyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2019 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan Ziyaretlere Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan ve beraberindekiler 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyorlar. 
    Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan AK Parti Havsa  ilçe Başkanımız  Barış Uğuz, MHP Havsa ilçe Başkanı  Sezer Özen, Meclis Üyesi Adayları  ve Ak Parti Hacsa Kadın Kolları Başkanı Derya Tezcan ve Cumhur ittifakı katılımcıları  geçtiğimiz günlerde ilçemiz Varoş , Hacı isa Mahallelerimizdeki ve ilçemiz çarşısındaki esnaflarımızı ziyaret ederek kandillerini kutladılar ve  yerel seçimleri konuşarak destek istediler.
    Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan AK Parti Havsa  ilçe Başkanımız  Barış Uğuz, MHP Havsa ilçe Başkanı  Sezer Özen, Meclis Üyesi Adayları  ve Ak Parti Hacsa Kadın Kolları Başkanı Derya Tezcan ve Cumhur ittifakı katılımcıları  daha sonra Yeni Mahallede kahvede vatandaşlar ile bir araya geldiler. Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan burada vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek projelerini anlattı.
    Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan ve Meclis üye adayları  ile Yeni Mahalle sakinleriyle bir araya gelip çay içerek  mahallenin sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.