Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan 8 Mart Kadınlar Günü’nde Karanfil Dağıttı

Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla kadınlara karanfil dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2019 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan 8 Mart Kadınlar Günü’nde Karanfil Dağıttı

Nilay YILMAZ

    Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan, AK Parti Havsa Kadın Kolları Başkanı Derya Tezcan, ve belediye meclis üyesi adayları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, ilçede çalışan bayanları işyerlerinde ziyaret ederek karanfil verdi.
    Yaşlısından gencine, karanfil takdim eden Başkan Adayı Av. Aydın Balkan'a vatandaşların ilgisi yoğundu.
    Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan, Hayatın her anında fedakarlığın ve duyarlılığın sembolü olarak nitelediği kadınların, yetiştirdikleri nesillerle de geleceğin şekillenmesinde önemli rol oynadığını belirterek, tüm kadınların kadınlar gününü kutladı. 
    “Bu vesile ile  bütün kadınlarımızın '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutlarım. Bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiç bir karşılık beklemeden veren tüm kadınlarımızı en kalbi duygularla selamlıyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum”dedi. Kadınlar da kendilerini ziyaret eden Cumhur ittifakı AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan'a teşekkür ettiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.