Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yerel Seçimlerde Niçin Milli Görüş, Neden Saadet Partisi?”

Saadet Partisi Havsa Belediye Başkan Adayı Kemal Durkaya ve ekibi esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2019 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Yerel Seçimlerde Niçin Milli Görüş, Neden Saadet Partisi?”

Nilay YILMAZ

    11 Mart 2019 Pazartesi günü ilçemiz merkezindeki esnafları ziyaret ederek sıkıntıları dinledi ve çözüm önerileri olarak projelerini anlattı desteklerini istedi.Saadet Partisi Havsa Belediye Başkan Adayı Kemal Durkaya gazetemize yaptığı yazılı açıklamada; “Yerel Seçimlerde Niçin Millî Görüş, Neden Saadet Partisi? 
Saadet Partisi'nin “Millî Görüş” Belediyeciliği
    Millî Görüş kadroları, “Önce Ahlâk ve Maneviyat” prensibiyle Türkiye'de yerel yönetim alanında 1994 yılında en büyük atılımı gerçekleştirerek çağdaş, bilimsel, çevreci, kültürel ve gelişimci belediyeciliğin tek uygulayıcısı olmuşlardır. Saadet Partisi'nin belediyecilik anlayışında esas olan, insana hizmettir. insanın mutluluğu ve saadeti, bütün belediyecilik hizmetlerimizin temel amacı olacaktır. Böylece toplumumuz, sevgi ve şefkatle kucaklanacaktır. 
    Saadet Partisi'nin kadrolarına seçimlerde halkımız tarafından verilecek destekler vesilesiyle mevcut yönetim zihniyeti değişecek ve milletimiz kendi görüşünü yani "Millî Görüş"ü yerel düzeyde iktidara taşımış olacaktır. Bizim belediyecilik anlayışımıza göre "Halka hizmet, bir ibadettir." Bundan dolayı israf ve yolsuzluk yapılmayacak, zulme hiçbir surette göz yumulmayacaktır. Belediye; ikbal ve rant kapısı olmayacak, hizmet merkezi hâline getirilecektir. Kent bilinci geliştirilecek, kent sakinleri arasında yardımlaşma ve dayanışma yaygınlaştırılacaktır. Kısır partizanlık terkedilecek, hizmette ayrımcılık yerine “adalet” esas alınacaktır. 
    Millî Görüş belediyeciliğine göre belediyenin sahibi, halktır. Halk; belediyeyi, seçimle belirlediği kişi ve kişilere emanet eder. Çünkü belediye başkanı, “emin” olan insandır; “Şehremini”dir. Kendisine emanet edilen değerleri korur ve sahiplerinin (halkın) yararına kulla-nır. 
    Havsa'mızda da Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı olan şahsım, ekibimizle birlikte, Havsa'mızı lâyık olduğu konuma getirebilecek çalışmaları yapmaya hazırdır. Kadromuz, belediye hizmetlerine erişimi kolaylaştıracak, bu konuda karşılaşılabilecek sorunları halk ile istişare ederek yerinde ve zamanında çözecektir.
    Bizim belediyeciliğimizde "Halk Günleri"nde halkımıza hesap verilecek, "Açık Kapı" uygulamasıyla da halkımızın her zaman belediye başkanına ulaşabilmesi sağlanacaktır. 
    Millî Görüş belediye başkanı olarak; kalben hayırlı gördü-ğümüzü, ahlâken iyi ve güzel saydığımızı, ilmen doğru bildiğimizi, siyaseten âdil bulduğumuzu, iktisaden yararlı olduğuna inandığımızı büyük bir azim ve gayretle gerçekleştirmeye çalışacağız.”dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.