Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumartesi Edirne'ye Geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er-doğan, 16 Şubat Cumartesi günü Edirne'ye geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2019 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2019 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan  Cumartesi Edirne'ye Geliyor

Nilay YILMAZ

    16 Şubat Cumartesi günü Edirne'ye gelecek olan Cumhur-başkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, halka Selimiye Meydanı'ndan seslenecek. Selimiye Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan mi-ting saat 13.00'te başlayacak.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz,”ilçemizde seçim ça-lışmalarımız büyük bir hızla devam etmektedir. Belediye Başkan Adayımız Av. Aydın Balkan bu süreçte çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayarak çalışmalarını sürdürüyor.”dedi.
    Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er-doğan'ı karşılamaya hazır olduklarını belirten AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz, “. Sayın Cumhurbaşkanımız en son 2014 yerel seçimlerinde Edirne'ye geldi, o süreden sonra Edirne'yi hiç ziyaret etmemişti. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 16 Şubat 2019 Cumartesi günü Selimiye Meydanı'nda Edirnelilerle buluşuyor. Tüm vatandaşlarımızı Edirne mitingine davet ediyoruz.Mitinge katılmak isteyen vatandaşlarımız için araçlar Saat:11:30'da AK Parti Havsa ilçe Başkanlığı binası önünden hareket edecektir.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.