Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan Ziyaretlere Devam Ediyor

AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan seçim ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2019 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2019 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı  Av. Aydın Balkan Ziyaretlere Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    ilçemizdeki tüm kurum ve kuruluşları ziyaret eden AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan' ziyaretlerinde AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz ve yönetimi yalnız bırakmıyor.
     AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan, AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz ve yönetimi seçim ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz günlerde Havsa Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı, Havsa Tarım Kredi Kooperatifini,S.S. 694 Sayılı Havsa Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'ni ve Havsa ilçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Balkan kurum ziyaretlerinin ardından Terminal Taksi durağını da ziyaret ederek  şoförlerle sohbet etti.
    Ziyaretlerde Havsa'nın sıkıntılarını ve projelerini anlatan AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan, “daha güzel, yaşanabilir bir Havsa için hep birlikte çalışacağız.”dedi.
     AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan, AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz ve yönetimi daha sonra Atatürk Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.