Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Ziraat Odası Görev Bölümünü Tamamladı

07 Şubat 2019 Perşembe günü Havsa Ziraat Odası görev dağılımı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2019 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2019 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Ziraat Odası Görev Bölümünü Tamamladı

Sertkan YILMAZ

    Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Havsa Ziraat Odası Başkanı Bülent Uzel, “Doğumdan ölüme kadar, bütün hayatlarındaki sosyo-ekonomik her çeşit hak ve menfaatlerini, asla bir iktidar mücadelesi yapmadan, daima ikna ve telkin metodunu kullanarak, milli bütünlüğümüzün iş bölümü içerisinde, örf ve adetlerimize bağlı, ahlaki bir nizam içinde halletmeye ve de gerçek, faydalı çareleri bulmaya karar vermiştir.
    Bu sebeple, böylesine asli bir görevi benimseyen Türk Çiftçileri, Yurdumuzun her yerinde Ziraat Odaları ve dolayısıyla üst örgütleri olan Türkiye Ziraat Odaları Birliği'ni teşekkül ettirerek, saygın, dürüst, kurumlar arası yersiz tartışmalardan uzak, çözüm üretici yöneticileri ve personeli ile temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, teşkilatlanmış ve birleşmiş olup, tarımın genel sorunları Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından ilgili üst makamlarla görüşülerek giderilmeye çalışılmaktadır.
    Ziraat Odaları, Temel Amaçlarının gerçekleştirilmesinde, Anayasa'mızda yer alan “Halkın gereği gibi beslenmesini, tarımsal üretimin toplumun yararına uygun olarak arttırılmasını, toprağın kaybolmasının önlenmesini, tarım ürünlerinin ve tarımla uğraşanların emeğinin değerlendirilmesini, temin için Devlet gereken tedbirleri alır.” Anlayışından hareket ederek ve de kuvvet kazanarak, tarafsız bir politika izler.
    Değerli çiftçilerimiz, 23.12.2018 Pazar günü Köy ve Mahalleler de yapılan Delege seçimleri sonucunda 28 arkadaşımız seçilmiştir.
    Seçilen Delegelerimiz, 02.02.2019 Cumartesi günü, Yargı gözetiminde (ilçe Seçim Kurulu) Ziraat Odası Genel Kurulunu yaparak, 14 Kişilik Meclis ve 5 Kişilik Yönetim Kurulunu seçmiştir. Seçim sonuçlarının ilçe Seçim Kurulu tarafından onaylanmasından sonra Odamız Meclis Kurulu ve Yönetim Kurulu ilk toplantılarında görev dağılımını gerçekleştirmiştir.
    Bülent Uzel – Yönetim Kurulu Başkanı
    Halil ibrahim Uz – Yön.Kur.Bşk.Vekili        
    Ekrem Turgut– Yön.Kur.Muhasip Üye
    Yılmaz Sönmez – Yönetim Kurulu Üyesi
    Oğuz Akkuzu – Yönetim Kurulu Üyesi
    Ömer Kaytaz – Meclis Kurulu Üyesi
    Ahmet Dal– Meclis Kurulu Üyesi
    Neşet Ertaş – Meclis Kurulu Üyesi
    Serdar Şahin– Meclis Kurulu Üyesi
    Serkan idin – Meclis Kurulu Üyesi
    Faik Akın – Meclis Kurulu Üyesi
    Ümit Yılancılar – Meclis Kurulu Üyesi
    Mesut Aladağ – Ticari işletme Yönetim Üyesi
    Reşat Uslu – Ticari işletme Yönetim Üyesi
    Ramazan Aykız – Ticari işletme Yönetim Üyesi
    Muzaffer Genç – Ticari işletme Yönetim Üyesi
    Şerif Baştürk – Meclis Başkanı
    Mehmet Ali Candan – Mec. Bşk. V.
    Bu vesile ile; Çağdaş ve gelişmiş ülkelerin çiftçi birliklerinin uyguladıkları tarz, usul ve metodlar ile, sadece sosyal sorunlara bağlı kalmadan, istek ve dilekler ortaya atmak ve her çeşit ekonomik, sosyal ve politik güçlere karşı, çiftçilerimizin varlıklarını bütünü ile korumak için, tüm çabaları birleştirmek, birlik, beraberliği korumak ve bu tür faaliyetleri demokratik bir ortam ve anayasal temel üstünde, çiftçilerimizin aralarında gerekli olan sürekli işbirliğini arttırarak imkanlarımız dahilinde arkadaşlarımızla beraber hizmet etmeyi kutsal bir görev bileceğiz. Çiftçilerimize bereket dolu bir yıl dileriz.”dedi.    

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.