Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet Partisi Havsa Belediye Başkan Adayı Kemal Durkaya Oldu

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli idareler Genel seçimleri için partiler adaylarını hız kesmeden açıklamaya devam ediyor. Saadet Partisi Havsa Belediye Başkan Adayı Kemal Durkaya oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2019 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2019 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Saadet Partisi Havsa Belediye Başkan Adayı  Kemal Durkaya Oldu

Nilay YILMAZ

    Saadet Partisi geçtiğimiz Cumartesi günü  Edirne Ticaret ve Sanayi Odasında  Saat 19.00'da yapılan aday tanıtım toplantısında ilçemizde uzun zamandır esnaflık yapan ve sevilen Kemal Durkaya Havsa  Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.
    Saadet Partisi Havsa Belediye Başkan Adayı Kemal Durkaya gazetemize yaptığı açıklamada; “Bizde Milli Görüş Belediyecilik anlayışının temsilcisi olarak ceddimizin şehri emini kavramına yüklediği anlamı Belediye Başkanlığı kavramına yükleyerek şuana kadar ülkemizde birçok belediye teşkilatında yaptığımız gibi Havsa'mıza da hayırlı hizmet yapmak için yola çıktık.31 Mart yerel seçimleri Milli Görüş Belediyeciliğinin diğer belediyecilik anlayışlarından farklılığını halkımıza yansıtabilmemiz için önemli bir imkan ve fırsattır.Bu imkan ve fırsatın değerlendirilmesi halkımızın teveccühü ile gerçekleşecektir. Bu inanç ve idealle adaylığımı açıkladım. ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim.”dedi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.