Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan Seçim Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Geçtiğimiz haftalarda seçim ziyaretlerine başlayan AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2019 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2019 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan  Seçim Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan seçim ziyaretleri kapsamında ilçe Tarım Müdürü Yavuz Kartal'ı makamında ziyaret etti. Balkan ilçe Tarım Müdürlüğü çalışanları ile teker teker sohbet etti.
    AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz ve yönetim kurulu üyeleri ile Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan'ı makamında ziyaret etti. Buradaki ziyaretinde de tüm memurlar ile görüşen AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan geleceğimiz olan çocuklarımızı ve eğitimi konuştu.  
    AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz  ve yönetim kurulu üyeleri ile geçtiğimiz hafta genel kurulu gerçekleştirilen ve güven tazeleyen Havsa Ziraat Odası Başkanı  Bülent Uzel'i ve Oda çalışanlarını ziyaret etti. Balkan burada yaptığı konuşmasında, “ Havsamız'ı gönülbirliği içinde, tüm kurumlarımızın katılımı ile hep birlikte yönetecek, sorunlarımızı beraber çözeceğiz.”dedi.
    AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan ziyaretleri kapsamında ilçe Devlet Hastanemiz'i ziyarette bulunarak, muayene olan vatandaşları dolaştı. Sağlık çalışanları ile görüşen Balkan burada ilçemizin sıkıntılarını ve projelerini anlattı. 
AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz  ve yönetim kurulu üyeleri ile  Havsa Vergi Dairesi Müdürlüğünü ziyaret etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.