Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Muhtarlar Günü Toplantısı Yapıldı

ilçemiz Kaymakamlığı tarafından aylık olarak düzenlenen Muhtarlar Günü Toplantısı ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa başkanlığında 05 Şubat 2019 Salı günü gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2019 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2019 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Muhtarlar Günü Toplantısı Yapıldı

Nilay YILMAZ

    Muhtarlar günü toplantısı, ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa katılımıyla 05 Şubat 2019 Salı günü Saat 11.00'da Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.
    Toplantıya ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa, ilçe Jan. Kom. Vekili Erkan işler, ilçe Emniyet Müdür Vekili Okan Toprak, Daire Amirleri, ilçe ve köy muhtarları katıldı.
    Toplantıda ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa ilçemiz köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek köy ve mahallelerde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Karşılıklı istişarelerde bulunuldu. 
    ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa ilçemiz köylerindeki yol çalışmaları, çevre düzenlemeleri, yıkık olan evlerin yapımı, çatı aktarımı ile ilgili olarak gerekli bilgilendirmeleri yaptı.
    Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda ilçemiz Kaymakamı Kısa, yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi vererek sorunların çözümü için ilgili kurum yöneticilerine gerekli talimatları verdi.
    Toplantıda ilçe ve köy muhtarlarının toplantının düzenlenmesinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.