Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Mahallesi’ne Kadın Muhtar Adayı Nesrin Yüce

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimler yaklaşırken ilçemizde muhtar adayları da kendilerini bir bir göstermeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2019 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2019 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Cumhuriyet Mahallesi’ne Kadın Muhtar Adayı Nesrin Yüce

Nilay YILMAZ

    ilçemizde kadın muhtar adaylarına bir yenisi daha eklendi. Nesrin Yüce ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu 04 Şubat 2019 Pazartesi günü (dün)  gazetemize gelerek açıkladı.
    Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığı için aday olduğunu açıklayan Nesrin Yüce, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu seçime muhtarlık koltuğundan dolayı değil, hizmet görevini layığıyla yerine getirebileceğime olan inancımdan dolayı aday oldum. Mahallemizin sorun ve sıkıntılarının farkındayım, ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde çalışarak bu sorunları çözebileceğime güveniyorum.  
    Sizin de arkadaşlarımla beraber yapacağımız hizmetlere güveneceğinize inanıyorum. En başta mahallemiz de yaşanan sorunların en büyük yükünü taşıyan, sorunlarla bire bir yüzleşen kadınların ve ardından tüm mahalle sakinlerinin mahalle yaşamında söz karar haklarını sağlamak amacıyla buradayım. Umarım sizler de bu süreçte yanımda olursunuz. 
    Kazandığım takdirde muhtarlık ek işim değil, tek işim olacak. Bunun için mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum. Güzel ve Demokrat bir seçim geçirmek dileğiyle tüm muhtar adaylarına başarılar dilerim.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.