Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuz Gövez Hacı isa Mahallesi’nden Muhtar Adayı Oldu

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerde hiç şüphesiz yoğun mücadelenin yaşanacağı kulvarlardan birisi de muhtarlık seçimleridir. Mahalle muhtarlığı için adaylar bir bir belli oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2019 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2019 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Oğuz Gövez Hacı isa Mahallesi’nden Muhtar Adayı Oldu

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Hacı isa Mahallesi Muhtar Adayı Oğuz Gövez gazetemizi ziyaret ederek muhtar adaylığını açıkladı.
    31 Ocak 2019 Perşembe günü (dün) gazetemize gelerek muhtar adaylığını açıklayan Gövez, ziyarette yaptığı açıklamada, “31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerde ilçemiz Hacı isa mahallesinden muhtar adayıyım. 
    Allah izin verirse sizler de beni bu göreve layık görürseniz var gücümle sizin için çalışacağım. Mahallemizin sorunlarını sizin istekleriniz doğrultusunda çözmek için elimden ne geliyorsa yapacağım. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Hacı isa  mahallesi muhtarlık seçimlerinde mahalle sakinlerimizin  desteklerini bekliyorum.”dedi.
Oğuz Gövez Kimdir?
    18 Ekim 1965 yılında Havsa doğumlu Oğuz Gövez ilk Okulu Sokollu ilkokulu'nda Orta Okulu Atatürk Ortaokulu'nda okudu. ilçemiz Hacı isa Mahallesi'nde uzun yıllardır ikamet etmektedir. Hacı isa Mahallesi Muhtar Adayı Oğuz Gövez uzun yıllardır ilçemizde esnaflık yaptı. Emeklidir. Şuanda ilçemiz canlı hayvan pazarı'nda cumartesi günleri ızgara dükkanında çalışmaktadır. Evli ve 1 kız ve bir erkek çocuk babasıdır.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.