Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP il Genel Meclis Adaylarından Gazetemize Ziyaret

31 Mart 2019 günü yapılacak olan il Genel Meclisi üyesi seçimlerinde CHP il Genel Meclis birinci sıra adayı Serdar Çığla ve CHP il Genel Meclis ikinci sıra adayı Adem Yenici gazetemize ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2019 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2019 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP il Genel Meclis Adaylarından Gazetemize Ziyaret

Sertkan YILMAZ

     il Genel Meclisi Adayları olarak, her zaman hizmetten yana olduklarını, göreve geldikleri andan itibaren en iyi ve faydalı hizmeti vermek için özveri ile çalışacaklarını belirten CHP il Genel Meclisi adayları Serdar Çığla ve Adem Yenici gazetemize yaptıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda, 20 Ocak 2019 tarihinde ilçe binamızda yapılan, il Genel Meclisi eğilim yoklaması seçiminde üyelerimizin yoğun katılımı ile Cumhuriyet Halk Partisi demokrasi örneği vermiştir.
    Demokratik olarak seçimin yapılmasını sağlayan yönetim kurulumuza, katılan üyelerimize, konuklarımıza ve değerli basınımıza teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.
    Cumhuriyet Halk Partisi il Genel Meclisi Üyesi adayları olarak bölgemizin sorunlarını yerinde çözmeye çalışmak halkımıza sağlıklı çevre, yaşanabilir bir ortam sağlamak için 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, halkımızın oy desteğini alarak örnek bir çalışma yapmak amacımızdır.
    Cumhuriyet Halk Partisi il Genel Meclisi adayları olarak seçim takvimi doğrultusunda halkımıza ulaşmak, düşünce ve programımızı net bir şekilde anlatarak desteğini almak, verilen oyların hizmet olarak hakkını vermek ilkemiz olacaktır.
    ilçe ve köylerimizin sorunlarını dinlemek, belirlemek ve çözüm önerilerini halkımıza sunmak için çalışmalar yaparak açık ve berrak bir politika ile halkımızın siyasetten uzaklaşan değil, siyasete güven duyan, sorunları ortak akılla çözen bir çizgi izlemek görevimizin temel ilkesi olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel yönetimde iktidar olması için, halkımızın bizlere vereceği oyların hesabını soran, sorgulayan bir politika izlemek amacımızdır.
    “Demokrat olmadan, Demokrasi olmaz” bu ilkemiz doğrultusunda bölgemizin ekonomik, kültürel, eğitim, sağlık ve ortak mallarımıza sahip çıkmak, korumak görevimizdir. Saygılarımızla.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.