Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Ekrem Canalp Dün ilçemizi Ziyaret Etti

Edirne Valisi Ekrem Canalp 14 Ocak 2018 Pazartesi günü (dün) ilçemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2019 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2019 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Vali Ekrem Canalp Dün ilçemizi Ziyaret Etti

Nilay YILMAZ

    Edirne Valisi Ekrem Canalp 14 Ocak 2018 Pazartesi günü ilçemize yapmış olduğu ziyaretler kapsamında ilk olarak ilçemiz Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa'yı makamında ziyaret eden Vali Canalp, ilçe hakkında bilgi aldı.  
    Edirne Valisi Ekrem Canalp daha sonra ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin'i ziyaret ederek belediye çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
    ilçemizde Kaymakamlık ve Belediye ziyaretinin ardından Edirne Valisi Ekrem Canalp ilçemizde faaliyet gösteren Kilim Mensucat Tekstil fabrikasını gezdi.Fabrika yöneticilerinden bilgi alan Canalp, işçilerle de sohbet etti. Vali Canalp, ilçe Kaymakamımız Neslihan Kısa ve ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin ile birlikte ilçe esnafımızı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
    14 Ocak 2018 Pazartesi günü ilçemize yapmış olduğu ziyaretler kapsamında Edirne Valisi Ekrem Canalp Havsa ilçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçe Jandarma Komutanlığın'ı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
    ilçemize gerçekleştirdiği ziyaretin son bölümünde ilçemize bağlı Kuzucu Köyü, Çukurköy, Kabaağaç, Bakışlar,Kulubalık ve Tahal köylerini ziyaret ederek muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Edirne Valisi Ekrem Canalp  ilçemiz ziyaretini tamamlayarak ilçemizden ayrıldı. Edirne Valisi Ekrem Canalp' ziyaretlerinde ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa, ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, AK Parti Havsa  ilçe Başkanı Barış Uğuz, AK Parti Havsa  Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan,ilçemiz Belediye Meclis Üyeleri ve Kurum Müdürleri eşlik etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.