Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Aydın Balkan Oldu

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli idareler Genel seçimleri için partiler adaylarını hız kesmeden açıklamaya devam ediyor. AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2019 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2019 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Aydın Balkan Oldu

Nilay YILMAZ

    Adalet ve Kalkınma Partisi geçtiğimiz Cumartesi günü  Edirne Ticaret ve Sanayi Odasında  Saat 14.00'da yapılan aday tanıtım toplantısında Avukat Aydın Balkan AK Parti Havsa  Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.
    AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada; “12 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirmiş olduğumuz aday tanıtım toplantısı ile açıklandığı üzere, Genel Merkezimiz tarafından 31 Mart Seçimleri için Ak Parti Havsa Belediye Başkan Adayı gösterildim. Siyasete girdiğim ilk günden bugüne amacım hiç değişmedi; doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim ilçeme ve ülkeme hizmet edebilmek, çocuklarımıza insanımızın layık olduğu gelişmiş, eğitim seviyesi yükselmiş, refah düzeyi artmış, sosyal ve kültürel imkanların beklentilere cevap verebildiği, çocuklarımızın  doğduğu yerde doymasını sağlayabilecek bir ilçe bırakabilmek. Bu hedeflerimize bizleri taşıyacak olanın da her zaman "ortak akıl"  olduğuna inanmış biriyim. ilçemiz bu sorunları aşabilecek ve bulunduğu seviyelerden ileriye götürecek insan kaynağına fazlasıyla sahiptir. Bize gerekli olan şey, bu insan kaynağımızı doğru şekilde yönetip yönlendirebilmek ve insanımızdan maksimum faydayı sağlayabilmektir. Zira şahsen her şeyi bilmem ve her konunun uzmanı olmam mümkün değildir. Bunun için ilçemizde  her yaştan, her görüşten ve her meslekten insanımız ile el ele vererek çalışmak zorundayız. "Ben yaptım oldu" anlayışı, bizlere hiç bir dönem çare olamamış, bilakis çözüm yerine problem kaynağı olmuştur. 
    Biz Havsa'yı Havsalı abilerimle,  kardeşlerimle, arkadaşlarımla birlikte yöneteceğiz. Önümüzdeki 5 yıl Havsa'yı, "Birlikte" yönetmeye talibiz.  Umuyorum ki, hemşerilerimiz bizlere önümüzdeki 5 sene için müsadece edecek ve bu şansı bizlere vereceklerdir.  Gelin Yeni Havsa'yı hep birlikte inşa edelim, yarın "Yeni Havsa" ya hep birlikte uyanalım.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.