Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Atatürk'ün önderliğinde Türk ve dünya çocuklarına armağan edildiği ve Türk Milletinin tarihinde yeni bir dönemin açıldığı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temelinin atıldığı, Milli hakimiyet esasının hakim kılındığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de 23 Nisan 2017 Pazar günü coşkuyla kutlanacaktır.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2017 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2017 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  ilçemizde Çeşitli Etkinliklerle  Kutlanacak

Sertkan YILMAZ

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan 2017 Pazar günü Saat 09.30'da Atatürk Büstüne çelenk sunulması ile başlayacak.23 Nisan 2017 Pazar günü Saat 10.00'da Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı makamlarına temsili olarak öğrencilerimiz geçecektir.
    Tüm ilk ve ortaokulların ilçe stadyumundaki yerlerini almalarının ardından tören saat 10.30'da başlayacaktır. Saygı duruşu müteakibinde istiklal Marşımız eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekilecektir. Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisinin şiir okumasının ardından ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacaktır. Bayram öncesi düzenlenen sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ardından Atatürk Ortaokul öğrencisinin şiir okuması ile devam eden program ortaokul öğrencilerinin kız  kategorisinde bayrak koşuları gerçekleştirilecek ve ödülleri verilecektir. Cumhuriyet ilkokulu öğrencisinin şiir okumasının ardından ilkokul ve Ortaokul öğrencilerinin katılımıyla halat çekme yarışması gerçekleştirilecek ve ödülleri verilecektir.  Sokollu ilkokulu öğrencisinin şiir okuması ile devam eden programda ilkokul öğrencileri arasında parkur yarışı gerçekleştirilecek ve ödüllerinin verilmesi ardından Havsa Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterisi ile program sona erecektir.
    Bayram programının ardından Sokollu ilkokulu tarafından organize edilen Uçurtma Şenliği yapılacaktır. Ayrıca Trakya Üniversitesi Türk Kızılayı topluluğu ve Sahne Meydan Tiyatro Topluluğu’nun eğlence standları kurulacaktır.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.