Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Milletvekilleri ilçemizde Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Edirne il Başkanı Fevzi Pekcanlı 14 Ocak 2019 Pazartesi günü (dün) ilçemize gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2019 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2019 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP’li Milletvekilleri ilçemizde Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Sertkan YILMAZ

    Ziyaretleri kapsamında ilçemiz CHP ilçe Başkanlığını ziyaret ederek burada partililerle bir araya gelen CHP'li heyet  partinin ve ülkenin gündemi hakkında partililer ile  fikir alışverişinde bulundular.
    Ardından CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Edirne il Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Havsa ilçe Başkanı Ercan Kez ile birlikte ilçemiz  Belediye Başkanı Oğuz Tekin'i makamında ziyaret ettiler.
    CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Edirne il Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Havsa ilçe Başkanı Ercan Kez, ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin  Havsa Ziraat Odası Başkanı Bülent Uzel ve yönetimini ziyaret ederek çiftçilerimizin temel sorunları hakkında sohbet ettiler.
    Daha sonra S.S.1 No'lu Edirne-Havsa Motorlu Taşıyıcılar Kooparatif Baskanı Cemil Tekin ve yönetimini ziyaret eden CHP Heyeti Havsa Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Cam ve Yönetimini ziyaret ettiler.
    Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Edirne il Başkanı Fevzi Pekcanlı ilçemizdeki ziyaretlerini tamamlayarak Uzunköprü ilçesine gitmek üzere ilçemizden ayrıldılar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.