Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti ilçe Başkanı Uğuz, “Gönülleri Fethedeceğiz”

AK Parti Edirne ilçe ve Belde Bele-diye Başkan Adayları tanıtım toplantısı 12 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 14.00'da Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) konferans salonunda gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2019 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2019 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti ilçe Başkanı Uğuz, “Gönülleri Fethedeceğiz”

Nilay YILMAZ

    Gerçekleşen aday tanıtım toplantısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Edirne AK Parti Milletvekili Fatma Aksal, Edirne AK Parti il Başkanı ilyas Akmeşe, il Yönetim Kurulu Üyeleri, il Genel Meclis Üyeleri, ilçe Başkanları, AK Parti'ye gönül veren birçok vatandaş katıldı. AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Genel Merkez tarafından Av. Aydın Balkan gösterildi.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulundu. 
    Uğuz yaptığı açıklamada, “Genel Merkezimiz tarafından Havsa Belediye Başkanı Adayı Av. Aydın Balkan gösterildi. Genel merkezimizin kararına saygılıyız. AK Parti Havsa ilçe Teşkilatı olarak Ana kademe, Kadın kolları, Gençlik kolları yönetimi olarak adayımızın sonuna kadar yanındayız. inşallah 31 Mart gecesi AK Belediyeciliği Havsa'mıza getireceğiz. Önümüzde yaklaşık 2 buçuk ay gibi bir süre var. Bu süre zarfında Havsa'da gezmedik ev, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Gönülleri fethedeceğiz. inşallah Av. Aydın Balkan ile beraber Havsamızı AK Belediyecilik ile tanıştıracağız. Havsa'mıza hayırlı, uğurlu olsun”dedi.
    AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde yarışacak ilçe ve belde belediye başkan adayları, Keşan Beyendik Ferat Gülver, ipsala Esetçe Cemal Deniz, Uzunköprü Kırcasalih Necmettin Parazil, Meriç Küplü Salih Derin, Meriç Subaşı Hasan Çatalkaya, ipsala Yenikarpuzlu Ufuk Atalay, Keşan Yenimuhacır Mustafa Türker. Enez Abdullah Bostancı, Havsa Aydın Balkan, ipsala Mehmet Kerman, Keşan Mustafa Helvacıoğlu, Lalapaşa ismail Arslan, Meriç Nihat Yörük, Süloğlu Saim Kulaklı, Uzunköprü Azbiye Ataş, ve Edirne Merkez Koray Uymaz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.