Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti ilçe Belediye Başkan Adayları Cumartesi Günü Açıklanacak

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz ve AK Parti Havsa Belediye Başkan A.Adayı Av. Aydın Balkan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemiz BatıEkspres'i ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2019 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2019 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti  ilçe Belediye Başkan Adayları Cumartesi Günü Açıklanacak

Nilay YILMAZ

    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz  ziyarette yaptığı konuşmasında; “Gazetecilik mesleği zor bir meslek.Havsa Batıekspres gazetesi ve bünyesinde çalışan gazeteci arkadaşlarımız da kuruldukları günden bugüne bu görevlerini en iyi şekilde ifa etmektedirler. ilçemizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözü-münde yardımcı olan basınımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü "nü AK Parti yönetimi olarak kutluyor, zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.
    AK Parti Havsa Belediye Başkan A.Adayı Av. Aydın Balkan ziyarette yaptığı konuşmasında, “Gazetecilik mesleği, sorumluluk gerektiren, zor fakat onurlu mesleklerin başında gelir. Gazeteciler sadece çalıştıkları bölgenin gelişmelerini aktarmakla kalmaz çalıştığı bölgenin, yörenin ve döneminin kültürünü, ruhunu, bakış açısını da en iyi hisseden ve hissettiren deyim yerindeyse topluma ayna vazifesi gören ve buradan hareketle gördüklerini yorumlayarak toplumun ve bölgenin ihtiyaçları için bir anlamda toplumun sesi olan bir meslek ifa etmektedir. Başta lçemizin tek ve tarafsız gazetesi olan BatıEkspres gazetesi olmak üzere ilçemizde ve ilimizdeki tüm gazete çalışan-larının bu anlamlı günlerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.
    BatıEkspres Gazetesi olarak kendilerine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz. 
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz ziyarette AK Parti ilçe Belediye Başkan Adaylarının 12 Ocak 2018 Cumartesi günü açıklanacağını belirtti.
Uğuz açıklamasında, “ Genel  Başkan Yardımcımız (Çevre Şehir ve Kültür Başkanı) Sayın Çiğdem Karaaslan 'ın katılımlarıyla, 12 Ocak 2019 Cumartesi günü, saat 14.00 de , Edirne Ticaret Sanayi Odası Toplantı Salonunda, ilçe  Belediye Başkan Adaylarımızın Tanıtım Toplantısı yapılarak tüm ilçe belediye başkan adaylarımız açıklanacaktır.
    Cumartesi günü yapılacak tanıtıp toplantısına tüm hemşehrilerimiz ve partililerimiz davetlidir.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.