Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Uğuz’a Ziyaretler Devam Ediyor

2018 Aralık ayında göreve atanan AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz'a'Hayırlı Olsun' ziyaretleri devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2019 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2019 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa ilçe Başkanı Uğuz’a Ziyaretler Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz'a teşkilat üyeleri, köy temsilcileri,muhtarlar, esnaflar ve kurumlardan 'Hayırlı Olsun' ziyaretleri devam ediyor.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan'ın ilçemiz Belediye Başkan Adaylığı için istifasının ardından 13 Aralık 2018 tarihinde AK Parti Havsa ilçe Başkanlığı görevine atanan Barış Uğuz ve yönetimine “Hayırlı olsun”ziyaretleri devam ediyor.
    Ziyaretler kapsamında geçtiğimiz hafta içerisinde ilçemiz esnaflarından Yusuf Akkuzu, Mehmet Durmuş, ilker Güngör, Bülent Taştan, Bahri Görçeker, Şemsettin Yıldırım, Şükrü Tuna, Hasan Arda, Faruk Akpınar,Edirne 22 Seyahat Kooperatif Başkan Yardımcı Cemil Guden, üyeleri Mehmet Guden, Cemil Aydın, Azatlı Köyü Kooperatif Başkanı Dilaver Kaya, Oğulpaşa Köyü AK Parti Köy Temsicisi Engin Oğulpaşa ve vatandaşlar AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz'u makamında ziyaret ederek başkan ve yönetimine  hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
    Gösterilen ilgi, alaka ve desteğe çok teşekkür eden AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız devam ediyor.Bu birlikteliğimizin devamını seçimlere hazırlık sürecimizde de gösterip, gerekli başarıyı tüm teşkilatlarımız ile birlikte yakalayacağımıza yürekten inanıyorum. Ben tekrardan ziyaretleriniz için sizlere bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.