Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Belediyesi Ekipleri iş Başında

ilçemizde 05 Ocak 2019 Cumartesi günü sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ilerleyen saatlerde etkisini artırdı. Cadde ve sokaklar beyaza büründü.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2019 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2019 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Belediyesi Ekipleri iş Başında

Nilay YILMAZ

    Tuzlama Çalışmaları Aralıksız Sürdürüldü
    05 Ocak 2019 Cumartesi günü sabah saatlerinde başlayan kar yağışının ardından belediye ekipleri tuzlama çalışmalarını yaptı. ilçemiz genelinde yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı ve buzlanmaya karşı, Belediyemiz Karla Mücadele Ekipleri, ilçedeki cadde ve sokaklarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
Sokak Hayvanları Unutulmadı
    Soğuk  ve karlı havaların etkili olduğu ilçemizde belediye ekipleri sokaktaki canlıları unutmadı. Kar nedeniyle çalışmalarına devam eden ilçemiz Belediye Zabıta ekipleri, kar altında yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının aç kalmaması ve yaşamlarını sürdürebilmesi için şehrin belli bölgelerindeki parklara, bahçelere ve boş arazilere yiyecek bırakarak, hayvanların beslenmesine yardımcı oldu.
Kar Temizleme Çalışmaları Yapıldı
    ilçemizi etkisi altına alan kar yağışı sonrası ilçemiz Belediyesi Karla mücadele ekipleri, kaldırım temizleme çalışmalarına vatandaşların ulaşımda güçlük çekmemeleri için ara vermeden devam ediyor. ilçe genelinde yaşanan kar yağışı ve buzlanmaya karşı, Belediyemiz Karla Mücadele Ekipleri, vatandaşların yürüyerek daha rahat ulaşım sağlamaları için ilçedeki kaldırım ve dükkan önlerindeki kar temizleme çalışmalarını yaptı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.