Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa ilçe Başkanlığı Görev Dağılımı Yaptı

Barış Uğuz Başkanlığında yeni atanan AK Parti Havsa ilçe Yönetimi görev dağılımını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2018 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2018 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
 AK Parti Havsa ilçe Başkanlığı Görev Dağılımı Yaptı

Nilay YILMAZ

     AK Parti Havsa ilçe Başkanı Barış Uğuz gazetemize yaptığı açıklamada; “ilçe Başkanımız Av. Aydın Balkan'ın 2019 yerel seçimlerinde ilçemiz Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifasının ardından Genel Merkezimiz tarafından bu göreve getirildim. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için var gücüm ile çalışacağım. 
    Önümüzde seçim süreci var. Bu süreçte ilçemiz için çalışmalarımız devam edecek. Tüm vatandaşlarla daha güzel daha yaşanılabilir bir Havsa için hep birlikte çalışacağız. 2019 yılına sayılı günler kala tüm vatandaşlarımıza 2019 yılının sağlık, barış ve huzur getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”dedi.    
    ilçe Yönetim Kurulu Görev Dağılım Listesi şu şekildedir; ilçe Başkanı Barış Uğuz, ilçe Teşkilat Başkanı Yavuz Tüzün,ilçe Siyasi Hukuki işler Başkanı Ali Tuna, ilçe Yerel Yönetimler Başkanı Selman Astürk, ilçe Seçim işleri Başkanı Arif Aykaç, ilçe Tanıtım Medya Başkanı Emre Durkaya, ilçe Sosyal Politikalar Başkanı Sabri Pehlivan, ilçe Mali ve idari işler Başkanı Hakan Cengiz, ilçe Ekonomi işler Başkanı Tolga Avcı, ilçe Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Seniya Süpçeler,ilçe Sekreteri Ceylan Ellek,ilçe Yönetim Kurulu Üyesi  Mehmet Bitti, ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Çirik, ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Tulça, ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bilgen.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.