Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın Meclisi Hünerlerini Cumartesi Pazarında Sergiliyor

ilçemiz Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ilçemizde her cumartesi günü kurulan ilçemiz yeni pazar yerinde el emeği göz nuru ürünlerini sergiliyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2018 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2018 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Kadın Meclisi Hünerlerini Cumartesi Pazarında Sergiliyor

Nilay YILMAZ

    Üretici  kadınların aile ekonomisine katkı sağlamaları amacıyla 08 Aralık 2018 Cumartesi günü ilçemiz yeni pazar yerinde açtığı stant ile ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. 
    Havsa'lı bayanlar evlerinde ürettikleri bir birinden değerli hamur işi yiyecekleri, çocuk yelekleri,lifler, çantalar oyuncak bebekler vb. el örgüleri ürünleri halkın beğenisine sunarken aile ekonomilerine de katkı sağlıyor. 
    Kadın Meclis Başkanı Hülya Tunçer gazetemize yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 1 yıldır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadınlarımız bu ortamda bulunmaktan çok mutlular. Birey olarak kendi ayaklarımız üzerinde durabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu oluşumun başından beri bizi destekleyen yanımızda olan bize yer gösteren çadır, masa, sandalye gibi Belediye’nin olanaklarını  sunan ayrıca katıldığımız festivallerde bize ulaşım, stand konusunda yardımcı olan Belediye Başkanımız Sayın Oğuz Tekin’e de ayrıca teşekkür ederiz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.