Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdurrahman Yaray iyi Parti’den Havsa Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

ilçemizde uzun yıllardır Tarım Market'in sahibi olarak esnaflık yapan ve vatandaşlar tarafından sevilen sayılan iyi Parti il Disiplin Kurulu Başkanı Ziraat Teknikeri Abdurrahman Yaray partisindeki görevinden istifa ederek iyi Parti'den Havsa Belediye Başkanlığı'na aday adayı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2018 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2018 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Abdurrahman Yaray iyi Parti’den Havsa Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Nilay YILMAZ

    Edirne merkez ve ilçemizde yaklaşık 20 yıldır tarım ve hayvancılık konusunda Tarım Marketim firmasıyla hizmet sunan Ziraat Teknikeri Abdurrahman Yaray iyi Parti Havsa Belediye Başkanlığı Aday adaylığı sonrasında gazetemize yaptığı açıklamada; “1954 Yozgat merkez doğumluyum. 40 yıldır Havsa ilçesinde ikamet etmekteyim.Bunun 20 yılı Tarım ilçe Müdürlüğünde Ziraatçi olarak, diğer 20 yılı da Tarım Market sahipliğinde yine çiftçilerimize her türlü zirai hizmeti sunmaya devam ediyorum. Evliyim ve 2 erkek çocuk ve 3 torun sahibiyim.ilçemizin çok büyük eksikliklerinin olduğunu düşünüyorum. Düşünmekten öte halkımızda bunu çeşitli vesileler ile ifade ediyor. Coğrafi olarak çok kavşak noktada olmamıza rağmen Edirne'den istanbul'a kadar ilçemizden küçük ve bakımsız başka bir ilçe yoktur. Nüfusumuz her geçen gün azalarak göç vermekteyiz. Adeta emekli şehri haline geldik. ilçemizde genç yok denecek kadar az.20 yıldır aktif siyasetin içinde ilçe başkanı olarak görev yaptım. Gerek geçmişteki tecrübelerim gerekse ilçemizin ihtiyaçları için bu yarışa bende katıldım. Dürüst, disiplinli, toparlayıcı bir yönetim tarzımla iddialı bir şekilde bu göreve talip olduğumu değerli halkımızın takdirlerine sunuyorum.
    Bu süreçte diğer tüm aday adayı, ve sonradan aday olacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. 2019 Martında gerçekleşecek olan Mahalli idareler seçimlerinin başta ilçemiz olmak üzere ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum.Değerli kamuoyuna saygılarımla “dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.