Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğal Gaz Çalışmaları ilk Kepçenin Vurulması ile Başladı

ilçemizin modern, çağdaş, temiz ve yaşanabilir bir ilçe olabilmesi için vatandaşlarında uzun zamandır merakla beklediği doğal gaz çalışmaları ilk kepçenin vurulması ile geçtiğimiz günlerde başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2018 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2018 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Doğal Gaz Çalışmaları ilk Kepçenin Vurulması ile Başladı

Nilay YILMAZ

    ilçemizin önemli bir bölümü'nün 2019'da doğalgaza kavuş-ması hedefleniyor.
    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin doğalgazın ilçemize gelmesi için çalışmalarının ve uğraşlarının artık meyveleri toplan-maya başlandı. 24 Ocak 2017 tarihli gazetemizde  Tekin, 12 ocak 2017 'de toplanan EPDK (enerji piyasaları düzenleme kurulu) 6853-7 sayılı kararı ile ilçemiz doğal gaz genişleme alanına alındığının müjdesini vermesinin ardından Aralık 2018 ayı itibari ile ilçemiz Yeni mahalle Anadolu Lisesi arkasında bulunan parka doğal gaz basınç odasının kurulmasıyla çalışmalar başladı.
    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; “Trakya Bölgesi Gazdaş Edirne Şube Müdürü  Cumhur Pekdemir' i çok sık ziyaret ettik. Konuyu kendisine defalarca dile getirdik. Nihayet 12 ocak 2017 'de toplanan EPDK (enerji piyasaları düzenleme kurulu) 6853-7 sayılı kararı ile ilçemiz doğal gaz genişleme alanına alındı. Ama bizler sonrasında da olayın takipçisi olmaya ve çalışmalarımızı sürdürmeye devam ettik. ilçemizde vatandaşlarımızın uzun bir süredir merakla beklediği doğal gaz çalışmaları ilk kepçenin geçtiğimiz günlerde vurulması ile başladı.
    Yeni mahalle Anadolu Lisesi arkasında bulunan parka doğal gaz basınç odasının kurulmasıyla başlayan çalışmalar  önümüzdeki günlerde de yeni mahalle de doğal gaz abone bağlantı çalışmaları ile hızlanacak.ilçemizin önemli bir bölümü'nün 2019'da doğalgaza kavuşmasını hedefliyoruz.
    Doğal gazın Havsa'mıza kavuşturulması ile ilgili çalışmaların tüm ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyor Trakya Bölgesi Gazdaş Şube Müdürü  Cumhur Pekdemir 'e şahsım meclis üyelerimiz ve ilçe halkı adına teşekkür ediyorum.Havsa Halkı herşeyin en iyisine layıktır anlayışı ile yaptığımız ve bundan sonrada yapacağımız çalışmalar devam edecektir.ilçemiz için önemli ve uzun zamandır beklenen bu müjdeli haberin hayırlı olmasını dilerim.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.